Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@Janli píše:
Pokud bude OSVČ, tak bude nejspíš muset čekat rok, než bude mít daňové přiznání. Takže určitě zůstat jako zaměstnananec. Ze zaměstnání nesmí odejít dokud nebudete mít úvěr načerpaný. Když se vezmete, budeš posuzovaná jako vyživovaná osoba a jemu klesne bonita, taky ale záleží na výši tvého rodičáku. Pokud je příjmama na hraně, tak by bylo lepší počkat až po svatbě. Nejlepší ze všeho by bylo, kdyby jste si našli schopnýho finančního poradce, který to všechno vyřeší za vás. Poptejte se po známých, určitě vám někoho doporučí.
Já si zase říkám, že už mu to dost snizi ty 2 děti a přemýšlela jsem, jeslti me, jako matku do 2let ditete, taky nemusi živit. Jestli by me vlastne nezapocitali stejně.
Ja to zatim zjistuju jake by bylo reseni, kdyby to nastalo. Muze se to resit za 5let, nebo za tyden. To v tehle rodine nikdo neodhadne. Treba se nakonec uver brat nebude a bude se platit mesicne. Uvidime. Dekuju.
My máme hypotéku psanou na oba. V době, kdy jsme ji brali, jsme měli dvě malé děti, já na rodičáku.
Pokud bude OSVČ, tak bude nejspíš muset čekat rok, než bude mít daňové přiznání. Takže určitě zůstat jako zaměstnananec. Ze zaměstnání nesmí odejít dokud nebudete mít úvěr načerpaný. Když se vezmete, budeš posuzovaná jako vyživovaná osoba a jemu klesne bonita, taky ale záleží na výši tvého rodičáku. Pokud je příjmama na hraně, tak by bylo lepší počkat až po svatbě. Nejlepší ze všeho by bylo, kdyby jste si našli schopnýho finančního poradce, který to všechno vyřeší za vás. Poptejte se po známých, určitě vám někoho doporučí.