Scrabble - jaký vybrat

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
852
20.4.15 17:58

Scrabble - jaký vybrat

Ahoj, uvažuji o koupi hry Scrabble. Chtěla bych se zeptat těch co ho mají a hrají:-) jaký vybrat - našla jsem originál, českou verzi a junior, ale asi toho bude mnohem víc.
Ten originál má háčky a čárky nebo ne? Taky jsem našla Twist co se hraje bez desky, což je asi fajn při cestování..
Od jakého věku to Vaše děti bavilo? Jak dlouho hra trvá? A cokoliv Vás napadne uvítám:-)
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2528
20.4.15 18:19

@Klarindas Klasický originál Scrablle nebo si kup levnější verzy Kris kros, to je to stejné, jen v levnější verzy. Písmenka jsou papírová a stojánky jsou z lehkého plastu, ale účel to plní úplně super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
20.4.15 19:06

Jsem určitě pro originální Scrabble - má samo i háčky a čárky, je opravdu kvalitní a hrajeme ho rádi - hlavně tedy s přítelem. Dcera má 8,5 let a raději má zatím jiné deskové hry (např. Labyrint, Dostihy a sázky, Cestujeme po hradech a zámcích, Dobble, Prší, apod.)
Scrabble nabízí i cestovní verzi, karetní, ale vždy bych tedy v tomto případě trvala na originálu a nesnažila se kupovat napodobeninu. Je to hra, která se dá „dědit“, takže počáteční investice se určitě vyplatí! :palec: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
20.4.15 19:13

@Kacievi Jo to souhlasím…taky jsem pro originál.

@Klarindas Chci ještě dodat, že je to fakt úžasná hra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí