Screeening v Ostravě

95
7.8.15 09:25

screeening v Ostravě

Ahoj holky,

chtěla bych se zeptat, která z Vás byla na screeningu (vrozené vady) v nemocnici v Porubě?
Zajímalo by mě, jak to tam probíhá, jak dlouho trvá utz atd. :-)
A ještě za jak dlouho jste měly výsledky.. Jinak přítele bych si mohla vzít s sebou? Děkuji za odpovědi. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7.8.15 10:02

@Zanyy Ahojky no 14 dni pred ultrazvukem jsem byla na odberu krve, pak jsem mela za tech 14 dni screen. Celkove vysetreni trva opravdu jen kratce, podivaji se na mozecek, proste na vse, ale je to otazka snad 5minut.. pritele si samozrejme sebou vzit muzes. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
7.8.15 10:28

A rekly vám tam i pohlaví? a dá se tam objednat bez doporuceni gynekologa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
7.8.15 12:29

@TynkaPletynka Ty jo 5 minut… četla jsem na netu, že to někde dělají i 45minut.. hm, tak to je rychlovka.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
7.8.15 12:40

Ja tam byla skoro pred 3 lety, ale teda ultrazvuk jsem mela delsi cca 15-20 min

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
7.8.15 12:42

Na pohlavi jsem se neptala. a ano da se obednat bez doporuceni gynekologa normalne si tam zavolej rekni v jakem si tydnu a oni si te obednaji na krev a pak na ultrazvuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.8.15 15:16

Já tam byla ted nedávno a oba screeny jak ve 13tt tak i ve 21tt mi trvaly necelých 5 minut. Ono možná i záleží, jaký doktor tam je.. Pohlaví mi řekli už hned v tom 13tt a ve 21 mi ho potvrdili. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.8.15 15:18

@Zanyy Taky jsem se předtím těšila, jak si tam budu minimálně 30 minut ležet a kochat se miminkem a ono fakt jen 5 minut a ani to ne bych řekla.. pamatuji si, že po prvé jsem odcházela naprosto zklamaná, že jsem si jí nemohla ani pořádně prohlédnout, po druhé už jsem na to byla připravená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.8.15 15:19

První screen jsem hradila 950KC s tím, že mi to pojištovna proplatila a druhý už jsem neplatila nic. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.8.15 16:19

Tak to já jsem byla v Zábřehu v Gyncentru a trvalo to skoro 15 min. Dr. se mě ptala zda tam nebo Fakultka. Ona dává přednost Gyncentru :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí