Screening 1. trimestru

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Siluet
27.12.12 15:53

@Ang_BK díky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
12743
27.12.12 15:59

Pres bricho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
27.12.12 17:51

Někde se platí a někde ne… nechápu… mam doporučení od lékaře, vyšší věk, problém s otěhotněnim a při objednání mi už hlásila sestra do telefenu že TO NENÍ hrazené pojištovnou, na místě vysolim 1000kč. Takže todle nikdo nerozsekne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Siluet
27.12.12 18:07

@Anix no je to fakt různý. Mě třeba řekli, že nebudu platit krom 30ti korun nic, když mám doporučení od lékaře

• Citovat
  • Upravit
12743
27.12.12 19:20

@Anix nektera zarizeni maji granty od statu a eu takze tam se neplati.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
27.12.12 19:39
@Janeet píše:
@Anix no je to fakt různý. Mě třeba řekli, že nebudu platit krom 30ti korun nic, když mám doporučení od lékaře

Počkej… 30kč by si taky neměla platit pokud si těhotná… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Siluet
27.12.12 19:44

Holky a byl na utz s vámi i váš partner? Já chci toho svého vzít :)

• Citovat
  • Upravit
Siluet
27.12.12 19:47

@Anix tak já platím při každé návštěvě teď v těhu těch 30kč. Fakt nevím, jak to je :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4607
27.12.12 20:04

Jannet
Hele já jsem četla interní předpisy FN Plzeň že neplatí děti, teď nevim do kolika let a těhotný by neměli platit nikde u lékaře!!! Zkus si to najít na netu :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
27.12.12 20:05
@Janeet píše:
Holky a byl na utz s vámi i váš partner? Já chci toho svého vzít :)

Neboj… mažna chce jít semnou na genetiku a i na gyndu… prostě to musí vidět, trvalo nám to rok a půl takže u nás je to malý zázrak :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Siluet
27.12.12 20:12

@Anix u nás je to právě taky malý zázrak po x letech, tak právě bych ho tam chtěla taky :) no jedem oba :mrgreen: jinak s tím placením, je to prostě na palici, ale kdyby to byl jiný lékař, tak se ozvu, ale zrovna na gyndě jsem sticha, mám hodného doktora a vždy mi vše ochotně vysvětlí a tak, tak že to nebudu řešit

• Citovat
  • Upravit
12.4.18 15:11

Screening v 1.trimestru

Dobrý den, chci se zeptat byl někdo v Děčínské nemocnici na screeningu? Jak to probíhá, kolik jste platili? Když jsem se objednávala, paní mi řekla.. že mám mít sebou dost vody na pití. Proč? :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
12.4.18 15:14
@Deniska13.8.1998 píše:
Dobrý den, chci se zeptat byl někdo v Děčínské nemocnici na screeningu? Jak to probíhá, kolik jste platili? Když jsem se objednávala, paní mi řekla.. že mám mít sebou dost vody na pití. Proč? :think: :think:

Asi budes dlouho cekat, tak abys nemela zizen.
OT: ty mas jako v nicku cele datum narozeni?? 8o :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
12.4.18 15:19

@Deniska13.8.1998 já když šla na screnning tak mi řekli abych měla plný močák, protože pak jde dítě lépe vidět ( plný močák posune dítě blíž k břišní stěně, tak je lepší obraz na utz )
probíhá to normálně - je to jen UTZ hodně podrobný..bude to dýl trvat dítě se měří, a tak..je možné že pokud ti nebrali krev, tak ti budou brát
první screnning je kombinace krve a utz..

• Citovat
  • Upravit
7712
12.4.18 15:35

@Deniska13.8.1998 ja sem si kdesi taky vycetla o plnym mocaku, takze jsem malem praskla :mrgreen: byla jsem teda v Brne, ale pan dr mi rekl, ze to uz fakt nemusi byt ;) ale kazda nemocnice ci dr to muze mit jinak :nevim: v Brne jsem platila 1200,– za utz + krev. Tak at to dobre dopadne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí