Platba za screening?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8112
18.12.14 09:59

@venatrixx : no tak držím palce, at ti na nt screeningu udělá co ma ( změří sijove projasneni, nosní kustku, zkontroluje všechny organy, všechny prstiky ) a udělá srovnání krve a ultrazvuku ( já bych se bala, když na to nemá certifikát, ale to už si musíš rozhodnout sama). Ale dělá to dobře, certifikát nemá, bere za to peníze a budoucí maminky si mysli, ze jsou ohlidane a ona může klidně něco přehlédnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
19.12.14 08:53

@Svistice je to soukromá:) koukni na gynada.cz
Mám jít tedy ještě na nějaký scrining? W kooik se platí? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
19.12.14 15:26

@renata-l Pokud by jsi se objednala na pracoviště s grantem (v Praze třeba Apolinář), tak se za prvosemestrální screening nic neplatí. Jinak je to rozmezí cca 1000-1500 Kč.

Osobně bych asi p. doktorce řekla, že děkuji za nabídku, ale screening si nechám udělat na specializovaném pracovišti, kam se sama objednám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
19.12.14 17:05

@Svistice já byla na scriningu 11+1 ale jestli je ještě nějaký :) na který bych měla jít :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
19.12.14 19:12
@renata-l píše:
@Svistice já byla na scriningu 11+1 ale jestli je ještě nějaký :) na který bych měla jít :)

Všechny ty velké UTZ (takže 1ě., 20. a 30. týden) jsou v podstatě screeningy. Plus případně ještě tripl testy a samozřejmě test na cukrovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
19.9.15 22:23
@venatrixx píše:
Ano, tahle doktorka mi bude dělat i prvotrimestrální screening, jdu na něj 6.ledna. Rovnou se tam zeptám, proč se platí i ty dva další. Bydlím na Praze 6 a když jsem si tu hledala gynekologa, tahle doktorka měla na netu skvělé ohlasy, ale je fakt, že tady ordinuje chvíli. Ona i sestra jsou moc milé, ale je tam pár věcí, co mě zaráží. Například mi 11.12. dělala UZ a vydala průkazku, ale pořád od ní nevím, kdy mi vychází termín porodu. Sama jsem si to spočítala podle MS.

Dobrý den venatrixx. Mohu se Vás prosím zeptat, jak jste dopadla u paní doktorky Kačinské? Opravdu prováděla prvotrimestrální screening sama? Řešila jste s ní své pochybnosti a platby za ostatní screeningy? Jste u ní stále a jste s ní spokojená? Děkuji Vám za odpověď, uvažuji o změně gynekologa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
20.9.15 08:27

@TereB Dobrý den. Paní doktorku jsem cca ve 13.tt změnila. Screening prováděla ona sama. Když pominu, že screening proběhl velmi divně, byl proveden vnitřně, nic jsem se nedozvěděla, doktorka nezkontrolovala placentu ani průtoky pupečníkem, nic mi vlastně neřekla, termín porodu jsem z ní prostě nedostala (zapsali mi ho až po změně doktorky), tak mi přišla čím dál tím víc nesdílná a spokojená jsem rozhodně nebyla. Vše jsem se s ní snažila řešit, ale ona i sestřička velmi rychle změnily téma a přímou odpověď ohledně platby screeningů jsem ani z jedné nedostala.
Ačkoliv jsem z Prahy 6, našla jsem si ordinaci u Václavského náměstí a jsem tam velmi spokojená. Nejen, že jsem vlastně za nic nemusela platit, ale kvalita vybavení i doktorů mě velmi mile překvapila.
Takže, za mě paní doktorka Kačinská - NE.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140240
20.9.15 08:45

@TereB třeba už je to jinak, diskuze stará rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie