Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@HejTereza Gratuluju:-)nase se narodila presne 2.4 obleceni zimni jsem na ni nevyuzila vubec, ani sem ho moc nemela:-) ale zimni fusak v kocarku měla;-)meli jsme emitex ktery se dal prodlouzit, takze jsme ho vyuzivali skoro do 2let:-)
@Samuše ja mam nejake overalky zatim, bodycka, teplacky, ponozky, cepicky.. Ale ohledne tech bund jsem opatrnejsi, prece jen z toho hned vyrostou.. Jinak to je hezky ze vase mala je presne na muj termin <3 muzu se zeptat kolik jste mela 50vel a 56tak?
@HejTereza nechces si nechat zmenit nadpis? Je dost zavadejici na to, ze tu chces resit obleceni.
Ahoj. Gratuluji. Také jsem byla na screeningu v Ústí nad Bratislavske
čekáme prý chlapecka tak snad. Termín Mam 26.3. Čekáme druhe. Doma máme 3 a půl letou dceru narozenou 31.3
ale co se tyče tepleho oblečení netuším jelikož dcera se narodila předčasne. Termín jsem mela až 11.5. A měsíc jsme strávili v porodnici a když nás pouštěli tak už bylo teplo ![]()
@darlin.n ja mela termin 28.3 ale posunuli mi ho uz v 9tt a od te doby se mi drzi na tom 2.4. ![]()
@Berousik píše:
@HejTereza nechces si nechat zmenit nadpis? Je dost zavadejici na to, ze tu chces resit obleceni.
nechci, protoze je tu hlavni fotka ze screeningu, a termin porodu na ktere mi maminky i odpovidaji. To oblecko je vedlejsi ![]()
@HejTereza To záleží na počasí. Začátkem dubna, když se syn narodil, za mnou návštevy chodili do porodnice jen v letních šatech a zimní oblečení jsem tudíž nepotřebovala. Místo fusaku jsem syna zachumlala do deky. Zimní fusak ale využiješ i později, takže si ho klidně pořiď (ten prodlužovací).
@HejTereza píše:
@Berousiknechci, protoze je tu hlavni fotka ze screeningu, a termin porodu na ktere mi maminky i odpovidaji. To oblecko je vedlejsi
Aha
![]()
@HejTereza píše:
@Berousiknechci, protoze je tu hlavni fotka ze screeningu, a termin porodu na ktere mi maminky i odpovidaji. To oblecko je vedlejsi
@HejTereza tak to uz si vubec nepamatuju ale 50/56 malo..davala jsem ji vic 62 sice vetsi ale ona rychle dorostla:-)
@a12 jj byla jsem strasne spokojena s vysledky, byla jsem vycukana protoze mam dvojce s DMO.. Ale to proto ze jsme se narodili 25tt tak jak mam zkusenosti, tak jsem se bala.. ale vysledky super.. ![]()
Holky, já mám hrozný strach, stále jen brecim. Mam riziko Downova syndromu 1:92. Jinak co se týče hodnot z krve, nosní kustky, sije, atd. Vse v pořádku… v pondělí jdu na odber choriovych klku… zažila to některá z Vás??? ![]()
@yvonette já jsem to zažila. Měli jsme riziko na downa nejdřív 1: 16 a pak to opravili na 1:3. Odebírali mi ch.klky na dvakrát, při prvním vpichu mu to neslo. Tak musel znovu. Nebolelo to spis to bylo nepříjemný ale vím ze mi to bylo úplně jedno. Byla jsem jak hadrova panenka. Psychicky úplně na dne. Testy sice dopadly dobře ale stejně jsem musela tehu přerušit protože na utz diagnostikovali těžkou vývojovou vadu ještě před testama a měli jsme i hodně malou nosní kustku a špatný obličejovy úhel a vysokou hodnotu šijoveho projasneni. Proste všechno špatně. Ty testy spis dělali informativne to ze budeme muset přerušit bylo jasné už od začátku. Musíš byt statečna a doufat ze to dopadne dobře. I když vím ze to nejde a ze to hodně bolí. Budu ti držet palce a myslet na tebe. Vím jak ti je.
Ahoj holky
, od zacatku tehu mi roste jen brisko, nemam zadne priznaky
ale jsem za to rada
tady pridavam fotku ze screeningu z Bratislavske z Usti. 
Hodne jsem tu psavala a pak se na delsi dobu odmlcela. Chtela bych Vam rict, ze se nam to povedlo a cekame pravdepodobne holcicku, na prvnim screeningu nam Dr. rekla, ze je to presvedcujici holcicka a napsala nam ji i do zpravy. To jsem byla 14tt.
Chtela bych se zeptat, ani ne na to pohlavi ale spis na to zda se vam male narodilo kolem 2.dubna? To mam termin a nevim zda jeste unosime zimni bundu nebo zimni fusak.. asi bude nejlepsi pockat do 9.mesice dle pocasi? Jinak mam hroznou radost