Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
… Pardon, spatne jsem si precetla otazku, muj prispevek smazan
Co je to za drahý screening? ![]()
V Ostravě ve Vítkovicích jsem platila 1000 Kč, fotka barevná ze 3D 200 Kč. Plus mi dali zdarma i jednu černobílou.
Jinak, dotazovat se tady je nesmysl. Zavolejte si tam, kde jste objednaná ![]()
@dendishek píše:
Co je to za drahý screening?
V Ostravě ve Vítkovicích jsem platila 1000 Kč, fotka barevná ze 3D 200 Kč. Plus mi dali zdarma i jednu černobílou.
Jinak, dotazovat se tady je nesmysl. Zavolejte si tam, kde jste objednaná
Tvuj screening byl u dr., ktery ma certifikaci FMF? Zakladatelcin treba ano.
@Yorkmut bez této certifikace snad lékaři ani screeningy dělat nemohou. Tím obhajujete tak vysokou částku?
@dendishek píše:
@Yorkmut bez této certifikace snad lékaři ani screeningy dělat nemohou. Tím obhajujete tak vysokou částku?
Vazne nemohou? Ze jen dle emimina to ma kazda druha u necertifikovaneho. Castka mi prijde naprosto normalni, pokud je to FMF doktor. Pokud certifikaci nema, sla bych za ty same penize k takovemu, co ano. Jinak jsem platila 1500 vcetne x barevnych fotek z 3D. Takze ten tvuj zas tak levny neni, pokud je 3Dfoto za 200.
@Yorkmut no a o co vám teda jde? Kdo má nejlepšího doktora na screening? ![]()
@dendishek píše:
@Yorkmut no a o co vám teda jde? Kdo má nejlepšího doktora na screening?
No urcite mi jde o tohle. Jen jsem uvedla, ze cena, kterou uvadi zakladatelka, je normalni, pokud se jedna o FMF pracoviste. Ty ses pohorsovala nad cenou, pritom platis pomerne vysokou castku za fotku.
@Yorkmut pohoršování vypadá jinak. Vy zas tuto částku vyzdvihujete do nebes, jakoby jste si ji sama zavedla na svém pracovišti. Mně je úplně jedno, kolik zakladatelka ze své kapsy vytáhne peněz, je to každého věc. Navíc si teď uvědomuju, že druhý screening jsem neplatila vůbec. Měla jsem na něj žádanku, a byl plně hrazen pojišťovnou. První screening stál 800 Kč, a ano - lékaři mají Vámi uváděnou certifikaci.
@dendishek píše:
@Yorkmut pohoršování vypadá jinak. Vy zas tuto částku vyzdvihujete do nebes, jakoby jste si ji sama zavedla na svém pracovišti. Mně je úplně jedno, kolik zakladatelka ze své kapsy vytáhne peněz, je to každého věc. Navíc si teď uvědomuju, že druhý screening jsem neplatila vůbec. Měla jsem na něj žádanku, a byl plně hrazen pojišťovnou. První screening stál 800 Kč, a ano - lékaři mají Vámi uváděnou certifikaci.
V cem spociva vyzdvihovani? Ze mi prijde normalni?
Tobe zase ne. Ale zakladatelce jsem nic o drahem ci levnem screeningu nepsala. Jinak druhy velky utz se neplati. To neni nic vyjimecneho.
Ahoj, 11.5. Půjdu na druhý screening do Opavy, budu platit 1600 Kč. Myslíte že do toho je započítána fotka?