8 + 2 pouze váček, žádný plod

Anonymní
28.4.20 15:36

Těhotenství bez dítěte

Ahoj holky dnes jsem byla na ultrazvuku čekám již druhé s prvním jsem měla rizikové tehu (nízká placenta krvácení) jsem 8+2tt a doktor mi řekl že na ultrazvuku vidí vacek ale plod ne, že buď jsem míň týdnů a je to malé protože já skoro nikdy nemá pravidelný ms nebo jsem prostě těhotná bez dítěte ???? přitom každé ráno mi je špatně někdy víc někdy míň tehu test pozitivní jsem pořád unavená a spím prsa na dotyk mírně pobolivaji.. příští týden kontrola. Měla jste to takhle některá? :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3097
28.4.20 15:44

8+2 uz je videt pekny miminko.. Neco je urcite spatne. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
28.4.20 15:45

Co to je ten smazaný anonym?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
28.4.20 15:48

Počkala bych aspoň dva týdny. :nevim: Držím pěsti. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
28.4.20 15:50
@Safrik píše:
8+2 uz je videt pekny miminko.. Neco je urcite spatne. :(

Nemusí být. Gynekologové počítají těhotenství podle data poslední menstruace, ale co když je ovulace třeba dva týdny po menstruaci? A k početí dojde tehdy? Tím pádem by to bylo třeba 6+2 a nemuselo by být nic vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5924
28.4.20 15:51

Já byla na prvním UZ právě v 8+2 a mimčo už bylo a bilo i srdce. Myslím, že v případě váčku, takto pozdě půjde zřejmě o neprosperujici těhotenství. To, že ti je špatně a máš test pozitivní je logické, protože ten váček produkuje HCG. Já měla HCG přes 23000 a miminko nebylo a to jsem byla taky v 9tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
28.4.20 15:52

@Walburga 6+2 uz taky je vetsinou neco videt, minimalne embryo bez srdecni akce. Ja to nevidim nadejne bohuzel. Ikdyz zazraky se deji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5924
28.4.20 15:53

@Walburga
I na 6+2 by byl prázdný váček moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.20 15:57

Já už 6+1 měla plod se srdecni akci, držím palce, nezbývá než počkat

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.4.20 16:14

Těhotenství může být mladší když nevíš kdy jsi měla ovulaci, uvidí se na příští kontrole jestli došlo k nějakému vývoji. Jinak prázdný váček bez dítěte jsem měla, říka se tomu afetální vejce - jsi těhotná, máš obvyklé těhu příznaky, ale nevyvíjí se plod. Já jsem to ukončila v 8tt potratem práškama, ale věděla jsem přesně termín ovulace, tak už nebylo na co čekat. Držím palce, drž se.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky