Se sluchátky nemluvím
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@rmot píše: Více
Přesně. A twdy v dnešní době aby člověk iz spis hlasil tu hotovostni platbu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rmot
Já jsem jednou interakci s pokladní rozšířil, že jsem jí po zaplacení dal čokoládu. Bylo Katky, byla Katka a já si myslím, že je dobré popřát druhému, když vím, že má svátek. ![]()
Příspěvek upraven 24.06.26 v 14:55
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rmot píše: Více
Přesně nad tím to v lékárně vždycky přemýšlím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Ale me to jako zakaznika nezajímá… Ja to poslouchat nechci, tak nevidim duvod, proc bych to mela vnimat.
A dokonce me ani nezajimaji vase interni předpisy, jak rychle mate pipat na kase, ja chci mit nezniceny nakup a pokud mi ho nekdo cpanim za pokladnu zacne nicit, tak se jednak ozvu a druhak značně zpomalim. A za třetí to znicene budi chtit vyměnit jeste pred zaplacenim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JoHoP píše: Více
Tak to musela být teda potěšena… ![]()
Určitě byla mile překvapena. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Černá Madonna
Překvapená byla určitě a a potěšená si myslím taky. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše: Více
Myslím, že to nebude tím, za mě je to prostá nevychovanost a normálně naplno řeknu, že hovadství. Mně to dělají i v knihovně, a to i když se něco oni mně ptají. Taky s nima takto nemluvím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JoHoP píše: Více
Jj, není nad to, někomu udělat hezkou a nečekanou radost… ![]()
V dnešní době, to nebude asi už zrovna moc běžné. A je to celkem škoda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše: Více
Tak ta sluchátka mají určitě ze zcela jiného důvodu, že jo? ![]()
Ale jinak, ta zakladatelka píše, jak to doopravdy je, no…
Je to zkrátka jejich součástí práce a sama od sebe by to těm zákazníkům asi neříkala, kdyby nemusela. ![]()
Taky mě třeba v Bille pokladní upozorňuje na jisté výhody při dalším nákupu, když mi podává účtenku, že tam na to mám slevový útržek nebo třeba narozeninový bonus atp. ![]()
Je to přece jen práce s lidmi, takže to určitě vyžaduje příjemnou komunikaci. A když bude oboustranná, tak jedině dobře. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
- Citovat
- Upravit
@zmrzlik píše: Více
Proto chodím výhradně k samoobslužným, pokud je ta možnost. A ta už je prakticky všude.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zmrzlik píše: Více
Mně je těch pokladních strašně líto, ale přiznávám, že si raději vystojím frontu u samoobslužných, byť je to tam stísněné. Všechny ty slevy a bonusy naskenuju a fertig
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit