Se sluchátky nemluvím

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16952
23.6.26 18:46

@rmot My máme právě Lidl rádi pro některé věci, jiné zase v Kaufu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16952
23.6.26 18:47
@rmot My máme právě Lidl rádi pro některé věci, jiné zase v Kaufu
@vokishka píše: Více

Přesně tak, někdy pohoda, jindy čekáš jak trubka, protože na kase si nevšímá a jiná po ruce není, aby došla 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80097
23.6.26 18:47
@Dahlia0409 píše: Více

já střídám Lidl, Penny, Kaufl, Billu a občas i Tesco - nikde na mě bohudíky pokladní nechrlí žádné informace :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6702
23.6.26 18:53
@stinga píše: Více

Ano, ale vsimla som si, ze niektori ludia vobec nereaguju na otazku, ci kartou, alebo v hotovosti, prilozia kartu/telefon a cakaju. Tak ked sa ich predavacka opyta a oni nic, ziadna odpoved, tak to je podla mna blbe. Ako sa ma ta predavacka citit na konci dna pri takejto ignoracii.
Niekde som videla reels, ako casnici pouzili na ludi sprej a vodou vzdy ked: im neodpovedali, nepocuvali instrukcie (k platbe), neodpovedali na pozdrav, podakovanie a pod. Ti ludia to dobre (personal) vnimaju a hneva ich to.
To su tie informacie, to ocakavanie reakcie, odpovede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102551
23.6.26 19:00
@Mkmkz píše: Více

Tak zvednuti karty ci telefonu je dostatečně jasná odpověď, jak chteji platit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6702
23.6.26 19:05
@j.a.n.i1 píše: Více

Ked doblokuje, musi zvolit moznost - platba kartou, alebo hotovost. Takze bude kazdeho zakaznika pozorne sledovat, fokusovana na kazdy jeho pohyb, co bude robit, bude ho bedlivo sledovat ako matka dieta a nasledne konat. A po tyzdni skonci na psychiatrii s totalnym vyhorenim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6702
23.6.26 19:06
@j.a.n.i1 píše: Více

Okrem toho je to neskutocne slusne. Cusim a ako taky gadzo iba dvihnem kartu, to je uroven :mrgreen: Este tak pridem do obchodu so sparadlom medzi zubami a slamou trciacou z topanok. Vidly budem mat v aute.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80097
23.6.26 19:12

tak chrlení informací na zákazníky a očekávání informací od zákazníků je naprosto jiná situace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8551
23.6.26 19:20
@Dahlia0409 píše: Více

Z velkých obchoďáků nakupuji nejraději většinou v Globusu se scanerem. Vyhovuje mít průběžně přehled o nákupu a jeho celkové ceně. Hlavně zboží jen jednou dám do košíku a potom vyndám až u auta, žádné přehazování sem a tam u pokladny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8551
23.6.26 19:23

To já bych naopak čekal, že taková prodavačka na kase bude vděčná za každého zákazníka, který se nesnaží být za každou cenu vtipný, nebo se jí nesnaží před zaplacením převyprávět půl svého života, protože prodavačka musí s úsměvem poslouchat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16952
23.6.26 19:24

Tak to na mě taky ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16952
23.6.26 19:25

Tak to na mě taky ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80097
23.6.26 19:27
@rmot píše: Více

přesně, vždyť těch nevyžádaných keců musejí mít plné kecky, stejně tak lékaři a jiné profese, které jsou ve styku s lidmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6702
23.6.26 19:27
@rmot píše: Více

Bavime sa o normalnom reagovani na druheho. Nie ze stojim ako zakaznik pri kase, v usiach sluchadla, neodpoviem na pozdrav ani na to, ako budem platit, iba polozim kartu a stojim. To potom fakt idem k samoobsluznej pokladni, ked sa mi nechce prist s nikym do kontaktu. Alebo si necham nakup doviezt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8551
23.6.26 19:37

Já tedy mám zkušenost takovou, že po tom, co prodavačka napípá nákup a řekne částku, tak se na mě vždy kouká. A také se někdy jen usměju a ukážu kartu, jako že s ní chci platit, nebo řeknu něco jako „kartou prosím“. Téměř vždy se prodavačka také usměje, ťukne někam před sebe, mě naskočí částka na terminálu, zaplatím a tím naše interakce skončila. Nehodlám ji zvát na večeři, povídat si o jejích nebo mých dětech, nebo se jí ptát, jak se jí líbí v práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat