Se sluchátky nemluvím
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@JoHoP píše: Více
Poslouchám rád hudbu, ale prostě přes sluchátka externí zvuk není prostě ono, takže i přes různé technické vychytávky považuji sluchátka za nebezpečnou věc. Zkoušel jsem to třeba na kole a vnímání okolí je dramaticky jiné se sluchátky a bez. A to fakt nemám odpad z Temu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zumpa píše: Více
Hele nevím. Samozřejmě, že ten propustný zvuk jiný, hodně jiný. Přesto si myslím, že všechny zvuky, které jsou nějak divně navíc, prostě slyším. Když přecházím silnici stejně se pořádně rozhlížím ať mám nebo nemám sluchátka. Nechci vlézt ani před cyklistu apod.. Když na mě někdo mluví, tak je to divný, ale když jdu do toho rozhovoru tak si je stejně vypnu. Proto, když jsem u pokladny tak si je vypínám. Pokladní muže mluvit potichu, muže špatně artikulovat, může mluvit blbě česky a do toho se spustí reklama v rozhlase. Takže tomu předcházím. Na kole mám často taky sluchátka, nejezdím po silnici a když jedu úsek po silnici tak si je vypnu a když je to dlouhý po silni tak si je i sundám aspoň se dobijí. U sluchátek mi jde síla propustnosti nastavit, ale stejně mám nejradši když nepropouští. Je jasný, že bez sluchátek slyšíš, znatelně líp. Asi se to nedá srovnat. Já spíš reagoval na tu pokladní, že by nejradši nemluvila na lidi se sluchátky. Já si je před pokladnou vypnu. Takže problém nejsou sluchátka, ale lidi. Na běhání je mám vždycky. Já říkám, že nedokážu být sám ze sebou.
A jeden můj syn, zase říká, že když běžím se sluchátky, tak je to jak když uběhnu pocitově o půlku méně. Souhlasím, je to trochu doping. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No a pro paní pokladní, to co vypadá jako sluchatka mohou byt obcas i naslouchatka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše: Více
Už jsem si taky říkal, že až to přijde, tak už budu na ně aspoň zvyklý. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JoHoP Jo, běžci se sluchátky, to je také lahůdka. Nejlepší je, když se mě na poslední chvíli leknou a pak ještě nadávají. To mám co dělat, abych se udržel v klidu a nešel si sednout za vraždu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zumpa
Já se lekám jen psů za plotem, ale těch se taky lekám ať mám nebo nemám sluchátka. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rmot píše: Více
Já tam teda vidím velký rozdíl.
Mám sluchátka = koukám kolem sebe, mám oční kontakt s okolím, vnímám, co se děje.
Čumím dolů do telefonu a ještě jsem myšlenkami jinde = jsem absolutně mimo realitu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše: Více
navíc jsme se stále za dva dny nedozvěděli, co že za informace musí na ty zákazníky u pokladny chrlit
,
naštěstí zřejmě pracuje v nějakém obchodu, kam já nechodím, jelikož jsem se ještě nesetkala s tím, že by na mě pokladní chrlila nějaké informace - do takového obchodu bych brzy přestala chodit, anebo - bych si dala sluchátka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše: Více
já nechodím ani tam, kde se ke mně žene prodavačka, když si procházím obchod. Já kolikrát nevím, co chci, prostě se dívám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše: Více
Su este take obchody, kde ta predavacka hned oslovi?
Alebo chodis do luxusnych butikov, to potom ano
tam sa na teba predavacka vrhne ![]()
Ako teraz setria na personalych vydavkoch, bude to rarita a luxus.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mkmkz píše: Více
ne, i v běžných značkách. A nejhorší jsou u Vietnamců ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše: Více
Aha.
Len som si uvedomila, ze sa mi to uz dlho nestalo. Ale vela oblecenia objednavam online, asi preto ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Já zase nejsem zvědavá na pokladní, která na mě chrlí informace. Slušně pozdravím, po nákupu poděkuji a popřeji hezký den. I s jedním sluchátkem v uchu, protože moje práce vyžaduje být vcelku online.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit