Se sluchátky nemluvím

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36152
21.6.26 15:12

Jo dej si ceduli nebo si to napiš na čelo, vedoucí to jistě ocení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
21.6.26 15:13

Já treba záměrně nosim velká sluchatka, aby na me lidi nemluvili :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11379
21.6.26 15:21
@Anonymní píše: Více

Vidíš, a já sluchátka nenosím a naopak je mi nepříjemné, že prodavačka chvíli mluví na mě a chvíli do sluchátek se svými kolegy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34019
21.6.26 15:34
@Hanča1234 píše: Více

Já taky ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77404
21.6.26 15:38
@Anonymní píše: Více
:roll: jaké informace musíš chrlit na zákazníky za pokladnou? stačí pozdravit a zeptat se, jestli mají aplikaci, ještě jsem se nesetkala s tím, že by na mě pokladní chrlila nějaké informace, není k tomu žádný důvod
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
21.6.26 15:41

Osobně sluchátka nenosím na veřejnosti, ani ve vlaku či autobusu. Pouze když jsem jela opravdu dlouhou trasu do zahraničí, tak jsem si je dala. Občas se mi stane, že někoho oslovím a dotyčný neodpoví/nepozdraví, v takovém případě mi to přijde opravdu nezdvořilé. Celkově když to člověk porovná, tak mi dnešní doba přijde taková víc uzavřenější. Nikdo nikoho spontánně neoslovuje, např. popovídání ve vlaku. Je to jen můj pocit, ale přijde mi, že toho lidského kontaktu ubývá.
Na druhou stranu, jak někdo zmiňoval, alespoň se dá vyhnout nepříjemným oslovováním typu žebrání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
21.6.26 15:42
@stinga píše: Více

Kdyby sis občas sundala sluchátka, třeba bys informace zaregistrovala… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1922
21.6.26 15:43

@stinga přesně.
Dobrý den, máte aplikaci, jak budete platit
Děkuji nashledanou
Co víc by mi měla říkat nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77404
@Jeanny21 píše: Více
:roll: nikdy jsem si nechtěla povídat ve vlaku, mě to obtěžuje, když na mě cizí lidé chrlí své problémy anebo hloupé kecy o ničem, nebo hloupé kecy o politice
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9833
@jita22 píše: Více

Ano a zvlášť, když není schopná říct, na kohože mluví. To se mi stalo nedávno, že u samoobslužné pokladny nešel načíst kód a prodavačka do prostoru „jaký kód mají ty rajčata?“ Tak jako blbka začnu diktovat kód a ona mě zpraží „můžete být zticha, kolegyně mi diktuje…“. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77404
21.6.26 15:44
@Hanča1234 píše: Více
že? jaké chrlení informací :mrgreen: :mrgreen: že by mi třeba chrlila, co mám uvařit z té krkovičky, co kupuju a jaké éčka jsou v bonbónech? :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1922
21.6.26 15:45
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
21.6.26 15:46

Projdi se párkrát hezky pomalu na hlavním nádraží v Praze a pak Sherwoodem na tramvaj, na každého se směj a buď přístupná ke všem lidem lačným po rozhovoru a uvidíme, za jak dlouho budeš jenom rychle probíhat s hlavou skloněnou… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9833
21.6.26 15:46

Jsem jedině ráda, když mě nikdo spontánně neoslovuje, např. ve vlaku a tak :mrgreen: A nesnášela jsem to i před 25 lety, když jsem pravidelně jezdívala 6 hodin vlakem do/ze školy. Nechápu, proč má někdo tendenci oslovovat cizí lidi, s výjimkou nějakých situací, kdy třeba potřebuje pomoc nebo poradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101927
21.6.26 16:20

Asi tak chci zaplatit a vypadnout, o žádné chrleni informací nesrojim. Ze bych si poridila sluchátka :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat