Se sluchátky nemluvím
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Mkmkz píše: Více
Tyhle situace chápu, ale to se stává i když ten dotyčný nemá sluchátka - do nepříjemných situací mě cyklisti na chodníku, nedávno se třeba na mě v buse tlačil obézní pán… a taky nebudu tvrdit, že jezdit na veřejnosti na kole nebo chodit s kily navíc je neslušné… je to o té konkrétní situaci a člověku, ne o sluchátkách
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jahru píše: Více
Ano, je to o cloveku. Ibaze ked nema sluchatka, vies s nim lahsie nadviazat kontakt, oslovit ho a poziadat o zmenu spravania. Nemusis sa k nemu „dobijat“.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jahru on si to ten clovek v autobuse s prekazajucou batozinou ani neuvedomuje a ked ho slusne poprosis, hned to zmeni. Ale ako hovorim - je mi neprijmene musiet sa ho dotykat (cudzej osoby), aby som zaujala jeho pozornost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale s obdivuhodnou přesností se vždycky trefuješ mimo mísu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Celkem dost, hlavně žebráci a kolegové z práce, které potkám bezne ve městě. Slouží to jako prevence.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anezka1990 píše: Více
Vies ako sa u mna zacalo prejavovat vyhorenie v praci? Nasadzovala som si sluchadla, aby odo mna nikto nic nechcel, nieto este ist vecer po praci na pivo ![]()
To so zobranim chapem. Po ceste domov by som mohla rozdat vyplatu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A za jak dlouho Tě vyhodili, když jsi kolektivně odmítala pracovat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To není vyhoření. Proste nemam potřebu bavit se s někým, s kým jen sdílím pracovní prostor. A pro to jsou dobry ty sluchatka..nepozvou te ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mevim, co po me ma kdo vyzadovat nejakou komunikaci ve verejnem prostoru. Max nejaky oficiální organ, tak prostě počká, než je sundam, ostatni nexht si trhnou nožičkou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Otevřel si hospodu, ale chodili mu tam lidi… ![]()
To byl otec, že? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proč bych psala stížnost, píšu že je mi to nepříjemné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jita22 píše: Více
Len som sa ti snazila povedat, ze za to nemoze predavacka.
Ze to musis reklamovat vyssie. Ak by si chcela.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem přemýšlela, proč prodavače někdo sundavá sluchátka, holt špatné napsané
Jinak je mi jedno, jestli ona mluví do sluchátek, občas mám sluchátka i já, ale slyším i přes ně. Jinak extra dialog teda potřeba není, maximálně dotaz Máte aplikaci, a kolik máte rohlíků, nebo Bude to vše? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jita22 píše: Více
Hmm, tak to bys asi měla navštívit odbornou pomoc a nechat si předepsat tlumící léky - páč jestli jsi vytočená ze sluchátek prodavačky, asi něco nebude uvnitř v pořádku…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Frustrát píše: Více
Ty taky úplně nechápeš psaný text - nepříjemné neznamená, že jsem vytočená ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit