Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
S pomocí neporadím, nejlépe nějakého odborníka, nemají dráhy svého psychologa ? ( ale je to fakt masakr, chudák manžel).
To ano, tam pokud nebude zbytí či ho tam nepošlou si určitě dojde… Ovšem on má tendence dělat že se nic nestalo, skrývat to v sobě. Tak jsem myslela jestli mu můžu nějak pomoct i já tu. Ale asi jen tím že tu budeme a budeme zdraví…
Jednou jsem také byla ve vlaku pod který skočil člověk a ono se s tím dá srovnat, i když to samozřejmě není nic příjemného. Průvodčí tolik netrpí, hůř je na to strojvůdce. Tenkrát to ve vlaku nesla nejhůře 13 letá holka.
Tomu tedy taky věřím a doufám že má doma někoho o koho se může opřít. Nad tím co viděl a prožil on radši nepřemýšlím, stačí vidět reklamy - třeba toto
Jenže přecijen… Já mám doma toho průvodčího, o ostatní se musí postarat jejich rodiny.
Ahoj, je to strašné. Můj tatínek pracoval na kriminálce a některé případy ho taky dostaly. Uvidíš, možná mu pomůže, když si o tom s někým promluví. Možná bude mlčet.
Držím palečky, ať tuto „situaci“ zvládnete co nejlépe. ![]()
Bydlíme u trati - koridor na Prahu. Z vedlejší vesnice přijel k přejezdu pán, zamkl auto a skočil pod pendolino. ![]()
Moje sestra měla službu jako výpravčí, když si na koleje 200 metrů před nádražím klekljistý člověk, bydlící neadleko… prý kvůli tomu, že ho nechala holka. Pokud můžu posoudit, tak asi pomůže vykecat se z toho zážitku. Mluvit a mluvit a mluvit…
Ahoj, chtěla jsem se zeptat jestli nemáte radu jak pomoct člověku kterému skočil pod vlak člověk. Manžel měl být už před hodinou doma, ale přijde až kdo ví kdy, protože se jim na přejezdu postavil člověk, roztáhl ruce a počkal na ně… Při tom jak znáte vyšetřovací rychlost policie tam ta osoba visí na mašině ještě teď, dvě hodiny po nehodě. Manžel je průvodčí, takže jen tak odejít nemůže. Bojím se aby se nezačal bát chodit do práce…
Omlouvám se za anonym, ale poslední dobou to je tu u některých témat jistější.