Seborea na hlavičce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14309
13.10.13 22:18

U nas tiez Bioderma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
13.10.13 22:25

Máme to stejně. ted dostala excipial lotio a docela se to lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
13.10.13 22:25

Po olejicku to bylo vzdycky jeSte horsi. V plavani teti nam poradili sampon nizoral. Myt s nim hlavicku dvakrat tydne nechat minutku pusobit a splschnout. Nesmi se dostat do ocicek. Za tyden mela mala uz jen par stroupku a po dalsim myti to bylo pryc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
13.10.13 23:07

@Beyun ---tak to nech být mmému klukovi je skoro 2 roky a má to na hlavě furt, nic s tim nedělám ono to samo časem zmizí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
23.12.13 05:23

Maminky pokračuji v tématu, náš chlapeček 6 týdnů je už 14 dní osypaný, ve vláskách a obočí má šupinky, za ouškama je má taky, obličej ( tvářičky, nos a bradičku) má úplné slitý pupínkama, než jsme začali promazávat, měl na obličeji malinké bílé puchýřky - jedná se o Soboreu a na nožičkách máme pro změnu ekzém, dle Mudr…atopický. Suchá ložiska mažu Dermalexem, ale ten ekzem na nohou nás tolik netrápí…než jsme šli k doktorce, tak jsem šupinky ve vláskách mazala slun. olejíčkem a pusou lenienskou, trošku nám ta pusa zbledla, Mudra nám pak na ni napsala jinou dělanou mast a katastrofa, malej se slil, silně ho to podráždilo, po dvou aplikacích jsem ji musela přestat dávat, vrátili jsme se k leniensce, ta aspoň na chviličku trochu zklidnila. Včera jsem v lékárně koupila kosmetiku od Biodermy, tak mu snad aspoň trochu pomůže, máte někdo konkrétně zkušenost s řadou ABC Derm?
A taky jsem zjistila, že ho dráždí zavinovačka z frotého, tak letěla a už ani nepouštím psy do pokoje, kde spíme a nevěřili by jste, jak se tak malé mimi dokáže škrábat, to mě dost deptá.
Maminky napište své zkušenosti se Seboreou, čeho se ještě vyvarovat…děkuju :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
23.12.13 06:17

@Petája
Ahoj..moc ma to mrzi a maleho mi je luto.. :hug:
Od Biodermy pouzivam celu radu a spokojnost..ten ich krem do vlasov na seboreu je super, malemu zmizla po par aplikaciach, na tie suche miesta skus Excipial Kids, da sa ti pouzit u atopaku a obsahuje to nieco, co zabranuje svedeniu..a Bioderma ma priamo i veci na atopak ak sa nemylim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jessie8951
23.12.13 06:39

Ahoj můžu ještě doporučit tělové mléko ad A-dermy, stojí teda asi 570Kč a je toho 400ml. Co třeba ještě Linola? Taky mám seboreu, ale jen ve vlasech. Je to nepříjemný.

• Citovat
  • Upravit
14309
23.12.13 07:24

Jo a podla kozare je atopak vtedy, ak je i na brise..inak to je,,len" exem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
23.12.13 08:35

@Petája

s touto kosmetickou řadou zkušenosti nemám, ale mně se osvědčila u obou kluků kosmetika Cutis Help mimi. Zabrala jak na pupínky v obličeji, tak teď u druhého i na seboreu (zlikvidovali jsme to hned v zárodku :pankac: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
23.12.13 08:38

@rigousek

taky nám kožař předepsal kortikoidy… letěly do koše.
Zvládli jsme to i bez nich… u prvního, který měl tu seboreu fakt hodně, jsem to prostě vymazala dětským olejíčkem… trvalo to snad dva měsíce, ale zmizelo to.
U druhého jsem to chytla hned v zárodku a aplikovala na to Cutis help mimi krém Ekzémek a zmizlo to do pár dnů.
Chce to jen být trpělivá a mazat a mazat.
Kortikoidy v tomto věku rozhodně NE!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
23.12.13 08:42

@rigousek

novorozenecké akné měl můj starší… a teda dost masivní… viz foto
a opět pomohla kosmetika Cutis Help :palec:

jinak po těch kortikoidech se to prej pořád dokola vrací :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2422
23.12.13 09:09

Ahoj, podle popisu mi to taky přijde, že na obličeji má kojenecké akné a to vymizý více méně samo. Jinak s biodermou jsem hrozně moc spokojená-měla jsem řadu atoderm, ještě jsou hodně dobré krémy od Laroche-malá teda není atopik, ale má hrozně suchou kůži a hodně se škrábe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
23.12.13 09:12

Ahoj :mavam:, seboreu jsme ještě nedávno mely Desne mezi obočím, na cele, uši, des běs :(. Seborea tvoří takové stroupky… Na tvaricce jsme mazaly excipial u lipolotio a fakt super, ouška se zahojila hned po prvním namazani… Na cele jsem namazala a po hodině setřela tamponkem, to šlo pak samo dolu.. Ve vlaskach stroupky vycesavame… Nazála jsem všeho všudy dva dny a kdyzbse to začíná znovu objevovat, preventivně namazu… Bude dobře :mavam:. A na atopak je brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
23.12.13 10:48

@Petája Kup Lipobazi, ovesné koupele. Jinak nám mudr předepsala takovou bílou míchanou mastičku, hezky voní, ale název nevím. Je to prý přímo na to. A zmizelo vše, i z hlavičky. Olejíčky moc nepomáhají, většina z nich ještě vysušuje. Hlavně nemaž žádnou kosmetikou jako je Bubchen, Johnson, Nivea atd. Tím jsme si to zhoršili. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14030
23.12.13 10:55

Malá to sice neměla nijak masivně, jen ve vláskách, ale pomohla Linola - na tělíčko Linola Fett do koupele a vlásky mít šamponem od Linoly, ten šampon byl fakt jak zázrak za pár dní velké zlepšení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí