Seboroická dermatitida, kortikoidy?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12009
22.10.07 09:25

Seboroická dermatitida, kortikoidy?

Ahoj maminky,
potrebuju poradit, mala ma vyrazku, takovy pupinky kolem nosu, pusinky, oci, pod nosem to dela takovej suchej celek. Kozni mudra rekla, ze je to rozsahla sebora a dala kortikoidy, ty ja vsak mazat nechci,nevite co s tim? dekuu moc za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
136
22.10.07 11:29

Ahoj,

malej to měl v půl roce a docela pomohl obyčejný Infadolan. Tak třeba by vám taky pomohl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
22.10.07 12:12

Ahoj, kortokoidy jsou zradny, ale musim rict, ze na AE nam pomohly. Mazali jsme jednou denne po dobu jednoho tydne, dalsi tyden jednou za 2-3 dny a pak uz jen podle potreby. A musim rict, ze za mesic jsme byli bez AE. Dulezity je nepouzivat je dlouho a snizovat davky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
22.10.07 13:25

Ahoj,

na sebboreu a AE jsme pouzili kdeco, ale opravdove zlepseni nam prinesly 2veci. Kortikoidy (uzivane s mirou) a pobyt u more. Takze kortikoidove masticky bych se nebala, kdyz ji budes mazat par dni. Urcite pomuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
7.11.07 09:55

Ahoj holky, dekuju za odpovedi, nakonec je to AEa dali nam kortikoidy, mazla jsem dvakrat, ale nechci ji to davat. ted zkousime homeopatika a bachovy esence :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
b.
1
7.1.09 20:31

Ahoj holky mám šestiletýho chlapečka a ten má atop.exém a potravinovou alergii.našemu mimču je 6.měsíců a objevila se mu dle kožného doktora seborhoická dermatitida.Předepsal mi Nizoral mast a Advantan krém.Jelikož se hormonů bojím tak mažu zatím druhý den pouze Nizoral tak snad pomůže,dám vědět.Blanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
12.5.16 11:05

Wolf Basic Creme

Dobrý den, já mám seboreu už 18 let a jediný, co mi na to pomáhá je Wolf Basic Creme (nemá v sobě kortikoidy), navíc je u něho výhoda o proti jiným mastím, jako třeba Excipial, Linola atd., které jsem také zkoušel, ale bez výsledně, že se na obličeji neleskne a tudíž nepůsobí mastně, takže nikdo ani nevidí, že jste něčím namazaný, problém je, že se před několika lety přestal vyrábět, nyní jsem na něj zase narazil, ale ne v české republice, pokuď ho budete chtít dovést nebo zjistit více informací, tak mi napište na tomaxx@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek