Sedací propofolem
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Z práce a školy vím, že je to nejšetrnější a rychle se odbourává a budí po něm. Mám s ním zkušenost u lidí i zvířat, ale sama jsem ho nikdy neměla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Usnete a nebudete o ničem vědět. Propofol je anestetikum, ne analgetikum. Na bolest se něco přidá. Záleží, na jak dlouhý a invazivní zákrok jdete. Jestli v sedací nebo anestezii, od toho se odvíjí další postup a medikace.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
To záleží, kolik toho dostanete a jak na něj budete odpovídat . Ale když se s ním má uspat, usnou nakonec
vždycky všichni
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Kolicek95 píše:
To záleží, kolik toho dostanete a jak na něj budete odpovídat. Ale když se s ním má uspat, usnou nakonec vždycky všichni
.
Ja jen videla, jak se hadickou cosi priblizilo k me ruce a byla jsem v limbu. A po probuzení mi nic nebylo, mnohem lepsi nez nejaka ta oblbovaci injekce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@vokishka píše:
Ja jen videla, jak se hadickou cosi priblizilo k me ruce a byla jsem v limbu. A po probuzení mi nic nebylo, mnohem lepsi nez nejaka ta oblbovaci injekce.
Jsou ale i tací, kterým dáte dvojnásobnou dávku a pořád si a váma
povídají Zažila jsem i pacientku, která mi
říkala, že si z minulé sedace pamatuje úplně všechno, že to na ní
nemělo žádný efekt.
Lidí jsou různí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Opravdu mě to ale uspi? Není to jen sedace jako dolmima?
Dolmina je analgetikum/myorelaxancium? Možná myslíš dormicum? Ale myslím, že propofol je opravdu dostačující a nebudeš nic vědět
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Kolicek95 píše:
Jsou ale i tací, kterým dáte dvojnásobnou dávku a pořád si a váma povídajíZažila jsem i pacientku, která mi říkala, že si z minulé sedace pamatuje úplně všechno, že to na ní nemělo žádný efekt.
Lidí jsou různí.
Ale takových je míň než těch na které to působí, tak jak je potřeba
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Zdravím je tu někdo kdo zná sedací propofolem? Opravdu člověk usne a nic necítí?
Ahoj, mně Propofol dávali na uspání vždy na elektrošok (chodila jsem jednu dobu ambulantně, takže ten Propofol mám uvedený ve zprávě). Usnula jsem vždy jako mimino a vzbudila jsem se až na dospávací místnosti. Po probuzení jsem neměla žádné obtíže, jen trochu zmatenost, ale to bylo z šoku. A ten Propofol tam dávali všem a všichni spali. Držím palce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Sedačka s polohovatelnými sedáky
- Sedací souprava do L nebo do U
- Sedací koupel řepík
- Sedák pro kojence
- Žilní sedace a analgosedace
- Sedací kruh do bazénu, pro mimčo co nesedí?
- Skříplý sedací nerv
Zdravím je tu někdo kdo zná sedací propofolem? Opravdu člověk usne a nic necítí?