Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nám zatím slouží dobře, ťuk ťuk. Děti mají zákaz skákání, i když občas ho poruší, no.
Jinak si ještě vybavuju, že jich bývalo hodně na bazarech.
Zdravím, objevila jsem až teď, protože prodávám potah na Beddinge, šedý, pokud byste měla ještě zájem.
@Aja píše:
Zdravím, objevila jsem až teď, protože prodávám potah na Beddinge, šedý, pokud byste měla ještě zájem.
Ja bych mela prosim zajem, napiste mi prosim mail na ***
edit admin - odstraněna kontaktní adresa, pište SZ
Přestala se vyrábět. Sháněla jsem potah pred vanocema a pan mi řekl, ze ji nahradí nova, lepší.
Taky se pridavam, kdyby mel nekdo potah k prodeji nejlepe v sede barve mela.bych zajem:) ![]()
@catt0013 píše:
edit admin - uživatel smazán pro spam
Děkuji za tip, ale potah je dost drahý ![]()
Zdravím a obnovuji diskuzi k pohovce Beddinge.
Koupili jsme teď jednu bazarovou (aspoň myslím, že je to ona) a rádi bychom vyčistili potah. Podle štítku se má čistit jen chemicky. Riskli jste někdo praní? Případně na kolik? A sušička? Dávat za čistírnu tolik, jako za celou pohovku se mi moc nechce ![]()
@Jokie píše:
Koupili jsme teď jednu bazarovou (aspoň myslím, že je to ona) a rádi bychom vyčistili potah. Podle štítku se má čistit jen chemicky. Riskli jste někdo praní? Případně na kolik? A sušička? Dávat za čistírnu tolik, jako za celou pohovku se mi moc nechce
Normalne ho peru na 40.
@Jokie píše:
Koupili jsme teď jednu bazarovou (aspoň myslím, že je to ona) a rádi bychom vyčistili potah. Podle štítku se má čistit jen chemicky. Riskli jste někdo praní? Případně na kolik? A sušička? Dávat za čistírnu tolik, jako za celou pohovku se mi moc nechce
Peru a suším v sušičce, ale náš potah to přímo umožňuje.