Šedé chlupy v obočí

Anonymní
14.1.23 10:12

Šedé chlupy v obočí

Ahoj holky, neni mi ani 45,a právě jsem si objevila v obočí šedé chlupy. :( To, že mi začaly šedivět vlasy snad už ve 25, to už jsem nějak zkousla, žila jsem poměrně dlouho ve stresu a přičítám to šednutí hlavně díky stresující dlouhodobé práci. Ale dneska mě to obočí docela dostalo. Co s tim? Barvit? Nechci vypadat jako stará bába už ted. :( Docela se za to stydím i když každý stárne, ale prostě, nechci mít šedé obočí, tak se ptám, co s tím. Poradíte? Máte tu vůbec někdo v obočí šediny a kolik vám je? (to se ptám abych nebyla tak zoufalá že jsem v tom sama) děkuju

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2069
14.1.23 10:18
@Anonymní píše:
Ahoj holky, neni mi ani 45,a právě jsem si objevila v obočí šedé chlupy. :( To, že mi začaly šedivět vlasy snad už ve 25, to už jsem nějak zkousla, žila jsem poměrně dlouho ve stresu a přičítám to šednutí hlavně díky stresující dlouhodobé práci. Ale dneska mě to obočí docela dostalo. Co s tim? Barvit? Nechci vypadat jako stará bába už ted. :( Docela se za to stydím i když každý stárne, ale prostě, nechci mít šedé obočí, tak se ptám, co s tím. Poradíte? Máte tu vůbec někdo v obočí šediny a kolik vám je? (to se ptám abych nebyla tak zoufalá že jsem v tom sama) děkuju

Je mi stejne a taky uz nejaky cas mam nekolik bilych chlupu v oboci. Nastesti jen v mistech, kde si oboci trham, takze to resim trhanim. Jestli to postoupi dal, tak nevim. Nechci si oboci barvit, ale zacina mi i ridnout, tak to asi zkusim. Jenze mne se nelibi to moderni tluste univerzalniho tvaru, tak doufam, ze natrefim na nekoho, kdo mi neudela nad ocima 2 cerne housenky. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7365
14.1.23 10:32

Je mi 36 a taky mám asi tři chloupky šedé…ty trham. Ale jedině barvu na obočí. Já chodím ke kosmetické na barvení a jinak tužkou dokresluji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
14.1.23 11:01

Normal obarvi ;)

• Citovat
  • Upravit
9292
14.1.23 11:15

Normálně obarvit :D já ani nepoužívám barvu na obočí, ale normální hnědou barvu na vlasy.
Rozmíchám si trochu v kalíšku a šťourátkem do ucha to pak natřu na obočí. Nechám působit a je to. Barvu pak skladuju v lednici. Vydrží mi i půl roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61097
14.1.23 11:25
@zrnko píše:
Je mi stejne a taky uz nejaky cas mam nekolik bilych chlupu v oboci. Nastesti jen v mistech, kde si oboci trham, takze to resim trhanim. Jestli to postoupi dal, tak nevim. Nechci si oboci barvit, ale zacina mi i ridnout, tak to asi zkusim. Jenze mne se nelibi to moderni tluste univerzalniho tvaru, tak doufam, ze natrefim na nekoho, kdo mi neudela nad ocima 2 cerne housenky. :nevim:

No zrovna, tak nevim, ve středu asi, v poledních zprávách byla czadernova a právě jsem se ji úplně lekla, právě ty černý housenky nad očima 8o zrovna ona je taková jemná a vůbec to k ni nešlo, vypadalo to, ja kdyby šla z obočí přímo do zpráv.. Taky tuhle módu nějak nemusím. Prej si to časem sedne, tak třeba uz příště bude vypadat normálně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35860
15.1.23 08:04

Mám snad od 30 ale u kořene nosu kde si je trham.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí