Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahojky,
potřebuju radu, chystám se dělat sekanou, ale ráno jsem zjistila, že nemám vejce (švagr je včera zdlábnul, když hlídal malýho
)
Myslíte, že to půjde bez nich, nebo daly by se něčím nahradit?
Do krámu se mi nechce
ani bych nestihla oběd pak udělat.
Moc dík za rady ![]()
@Temaho pokud maso dobře prohněteš (bude lepivější), tak se dá udělat i bez vajec ![]()
Tak to by bylo supr, já se právě bojim, aby se mi to celý nerozpadlo. Ale mohla bych jí zabalit do alobalu ![]()
Určitě to jde, dej tam rohlík namočený v mléce, těsto, až bude držet konzistenci několikrát vší silou hoď na vál, líp se spojí ![]()
Určitě já to dělala několikrát..Prostě maso pořádně promačkej at lepí.
Jukni na recept na čevabčiči, tam taky vejce není. Já dělám karboše od oka jen maso, cibulku na hooodně jemno, sůl, pepř, petrželku a strouhanku s trochou mléka. Mě se nechce vymačkávat ty rohle namočený v mléku tak dávám strouhanku a to mléko. Ještě se mi nestalo, že by se těstíčko rozpadlo.
Příp. můžeš zkusit sekanou, je to na stejné brdo akorát podle mého zdravější-bez smažení. Já dávám do silikonové formy na hřbet, bez tuku a jak si všichni mlaskaj ![]()
Příspěvek upraven 27.11.12 v 10:51
Určitě to půjde. Já dělám sekanou vždycky bez vajec a nikdy se mi nerozpadla.
Taky díky za radu, mám ten sami pproblém, chci dělat sekanou a nemám vejce, tak snad to bude jedle i bez.
![]()
Haha, ja na vajícka zapomněla. Zatím jsem v polovině pečení a nerozpadá se ![]()