Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Vláďa1234 píše:
Ahojky snažíme se o mimi mám již pichnutou injekci ovitrelle je to 7 den. Sem tam mě pichne v podbřišku a dnes jsem nalezla na toal. Papíře hlen. Nevím zda mi dokážete odpovědět na mou otázku, ale předem moc děkuji.
Ahojky, tohle ti tady s jistotou nikdo neřekne. Může to něco znamenat, ale taky nemusí. Každopádně netestuj dřív jak aspoň 12-13DPO. Do téhle doby se může ovitrelle držet v těle a může dělat falešné čárky na tehotenskych testech.
@pikola píše:
A kde je otázka?
Právě jsem tady nová a otázka?
Co může znamenat ten hlen
Ale asi je brzo něco řešit, jen jsem se chtěla zeptat zda měl někdo stejný problém. ![]()
@Jessica4 píše:
Ahojky, tohle ti tady s jistotou nikdo neřekne. Může to něco znamenat, ale taky nemusí. Každopádně netestuj dřív jak aspoň 12-13DPO. Do téhle doby se může ovitrelle držet v těle a může dělat falešné čárky na tehotenskych testech.
Děkuji za odpověď
zkusím tak jak píšete
Jistý výtok je normální v celém cyklu každé ženy. Píchnutí v podbřišku zrovna tak. Chceš vědět, jestli to značí těhotenství? Tohle opravdu ne. Musíš počkat a udělat si těhotenský test.
Ahojky snažíme se o mimi mám již pichnutou injekci ovitrelle je to 7 den. Sem tam mě pichne v podbřišku a dnes jsem nalezla na toal. Papíře hlen. Nevím zda mi dokážete odpovědět na mou otázku, ale předem moc děkuji.