Sem tam píchnutí v podbřišku
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Vláďa1234 píše:
Ahojky snažíme se o mimi mám již pichnutou injekci ovitrelle je to 7 den. Sem tam mě pichne v podbřišku a dnes jsem nalezla na toal. Papíře hlen. Nevím zda mi dokážete odpovědět na mou otázku, ale předem moc děkuji.
Ahojky, tohle ti tady s jistotou nikdo neřekne. Může to něco znamenat, ale taky nemusí. Každopádně netestuj dřív jak aspoň 12-13DPO. Do téhle doby se může ovitrelle držet v těle a může dělat falešné čárky na tehotenskych testech.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@pikola píše:
A kde je otázka?
Právě jsem tady nová a otázka?
Co může znamenat ten hlen Ale asi je brzo něco řešit, jen jsem se
chtěla zeptat zda měl někdo stejný problém.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Jessica4 píše:
Ahojky, tohle ti tady s jistotou nikdo neřekne. Může to něco znamenat, ale taky nemusí. Každopádně netestuj dřív jak aspoň 12-13DPO. Do téhle doby se může ovitrelle držet v těle a může dělat falešné čárky na tehotenskych testech.
Děkuji za odpověď zkusím tak jak píšete
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Jistý výtok je normální v celém cyklu každé ženy. Píchnutí v podbřišku zrovna tak. Chceš vědět, jestli to značí těhotenství? Tohle opravdu ne. Musíš počkat a udělat si těhotenský test.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Není to tam....
- Inofolic a bolest podbřišku
- Píchání v podbřišku na konci močení pri menstruaci
- Píchnutý septum piercing doma?
- 11 DPO a bolesti podbřišku
- Píchání vlevo v podbřišku
- Zánět močových cest, mykóza, srůsty, píchání v podbřišku...
- 8 měsíců po císařském řezu a bolesti v podbřišku a kříži
Ahojky snažíme se o mimi mám již pichnutou injekci ovitrelle je to 7 den. Sem tam mě pichne v podbřišku a dnes jsem nalezla na toal. Papíře hlen. Nevím zda mi dokážete odpovědět na mou otázku, ale předem moc děkuji.