Sen a skutečnost

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
27.1.19 08:35

Sen a skutečnost

Ahoj holky, už se vám někdy něco zdálo a pak se to vyplnilo? 8o Popisu můj sen zkráceně o mém bratrovi…začala bych asi tim, že žije daleko, 3 roky jsem ho neviděla jsme v kontaktu( ne pravidelne). Můj sen…Bratr přijel na návštěvu a všimla jsem si, že má na rukou nějakou drobnou vyrazku, jenže ji měl po celém těle kromě obličeje…jeli jsme k dr a ten řekl že je to smrtelne a nakažlivé, vidím jak leží na lůžku v ordinaci, neco mu pichli a doktor byl na odchodu z ordinace, bratr se najednou zvedl vola na nej, říká je mi zle a omdlel do jeho náruče…pak jsem se vzbudila. Sen sem mela cca před týdnem…před dvěma dny jsem telefonovala s mami, a ta mi říká, že bratr je osypany vyrazkou 8o Dá se vůbec nějak vysvětlit sen se skutečnosti? Je to náhoda? Nejsem nějak zvlášť věřící ale tohle se mi ještě nestalo 8o

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
291
27.1.19 09:09

Ahoj, mně se občas stává, že něco vidím v realitě, říkám si, kde jsem to už viděla? A pak si vzpomenu, že se mi o tom zdálo. :think: Ale nikdy jsem tomu význam nepřikládala, protože když to zjistím zpětně, nic s tím už neudělám. :D
Ale když mám zajímavý sen - třeba pád, boj, sex. :oops: :lol: Tak se kouknu do snáře, co to znamená, ten je celkem pravdivý. Tak zkus pohledat vyrážku, třeba najdeš něco zajímavého. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
27.1.19 09:10

Je to náhoda. Buď v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
27.1.19 09:11

taky se mi to stava, v detstvi vic teda… zadny vyznam tomu fakt nedavam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122128
27.1.19 09:22

Ano, i mě se stává, že sen se někdy vyplní. Některé sny možná mají před něčím varovat, jiné jsou jen výplodem našeho mozku. Mě se třeba i zdálo, že hořel les, který vidím z okna obýváku. Byl to živý sen, s hrůzou jsem se probudil… Ten les tam stojí dál, nic hrozného se nedělo. Proto bych snům až tak velký význam nepřikládal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
27.1.19 09:48

Mozek je záludný orgán. Možná si jen myslíte, ze se vám o tom zdálo. Ono rozlišit čas, vzpomínky, sny a realitu je občas těžký. Viz taková běžná věc jako deja vu, něco se stalo a vy si myslíte, ze už jste to prožili, jenže to je tím ze jedna část mozku dostane informaci o ději trosku později než ta první, kde už informace a vzpomínka je. Nebo to proste byla náhoda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.19 10:09

Tak mně se třeba loni zdálo, že jsem potratila, že miminko už nežije, strašně živý sen.. a za 4 dny se mi to potvrdilo při kontrole na ultrazvuku, zamlklé těhotenství.. :nevim: Na druhou stranu jsem měla už tolikrát živé sny, které se nesplnily..mozek je záhadnej orgán. ;)

• Citovat
  • Upravit
2236
27.1.19 10:16

Taky se mi to stává. Nejhorší bylo, když se mi zdálo, že syn měl anafylaktický šok a zemřel. Druhý den měla anafylaktickou reakci dcera, na kešu oříšky :? Naštěstí to nedopadlo jako ve snu, ale byla to hruza. Potom takové drobnosti, jako například když se mi zdálo, že jsem v obchodě kupovala donuty, které běžně nekupujeme, maximálně jednou za rok, a odpoledne s nimi přišel z krámu muž, že na ně měl chuť :lol: Moje tchyně nám zase ve snu předpověděla obě děti, pravda u druhého se sekla s pohlavím, ale nikomu jsme neříkali, že druhé vůbec plánujeme a bylo to brzo po prvním, tak to nikdo ještě nečekal :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
27.1.19 10:57
@pecenaBrokolice píše:
Ahoj, mně se občas stává, že něco vidím v realitě, říkám si, kde jsem to už viděla? A pak si vzpomenu, že se mi o tom zdálo. :think:

to mám taky, někdy si říkám: zdálo se mi to nebo se to fakt stalo? Někdy jsem z toho docela zmatená :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
27.1.19 11:03
@Anonymní píše:
Ahoj holky, už se vám někdy něco zdálo a pak se to vyplnilo? 8o Popisu můj sen zkráceně o mém bratrovi…začala bych asi tim, že žije daleko, 3 roky jsem ho neviděla jsme v kontaktu( ne pravidelne). Můj sen…Bratr přijel na návštěvu a všimla jsem si, že má na rukou nějakou drobnou vyrazku, jenže ji měl po celém těle kromě obličeje…jeli jsme k dr a ten řekl že je to smrtelne a nakažlivé, vidím jak leží na lůžku v ordinaci, neco mu pichli a doktor byl na odchodu z ordinace, bratr se najednou zvedl vola na nej, říká je mi zle a omdlel do jeho náruče…pak jsem se vzbudila. Sen sem mela cca před týdnem…před dvěma dny jsem telefonovala s mami, a ta mi říká, že bratr je osypany vyrazkou 8o Dá se vůbec nějak vysvětlit sen se skutečnosti? Je to náhoda? Nejsem nějak zvlášť věřící ale tohle se mi ještě nestalo 8o

Stalo se mi, že se mi pár snů vyplnilo, ale až za hodně dlouho a když se mi ten sen zdál, byl to takový ten úplně nesmyslný sen, který minimálně odrážel realitu… no a za nějaký čas jsem se v té situaci ocitla a jen si klepala na čelo, jak je tohle možné, taková blbost!

Možná je to náhoda, že se ti to zdálo (o bratrovi, že byl nemocný), ale že zrovna i o té vyrážce.. Nic s tím asi neuděláš, ale je to zajímavý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová