Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobry den, par dni zpet jsem lezela v posteli a nemohla usnoust, cca v 2:30 rano jsem lezela na pravem boku. Z niceho nic me probralo nejake zaseptani do ucha, ihned jsem otevrela oci a v tom me neco dost silne zatahlo za perinu, jakoby ji to chtelo ze me servat ![]()
Vydesilo me to k smrti, byla jsem presvedcena na 99%, ze jsem nespala a byla vzhuru. Ale nevim, bylo to strasne divny a neskutecne realny. Nejdriv me napadla spankova paralyza, ale mohla jsem se hybat, takze nevim. Mate s timto nekdo zkusenost? Diky ![]()
@clix píše: Více
Asi bubák no
A jo, taky se mi to už stalo.
Podle mého jsi krátce usnula, tohle se ti zdálo a probudilo te to. Sny umí být hodně reálné..
@clix píše: Více
Šeptání do ucha, pocit že si někdo sedl na postel, že nejsem sama v místnosti, pohlazení po vlasech atd.
@arinecka fuj 😭 Tak to by bylo po mě. Už tohle bylo totálně nepříjemný
Když jsem měla stresující období nebo byla až moc vyčerpaná několik dnů po sobě tak jsem měla takové stavy že padám, nebo že spadnu, nebo že jsem zakopla a strašně mě to polekalo z toho spánku.
To zní jako dost děsivý zážitek! Mohlo by to být něco jako hypnagogické halucinace, které se občas stávají při usínání nebo probouzení. Pokud se to opakuje, možná by stálo za to se poradit s odborníkem.