Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Poslední asi rok se mi zdává, že jsem někdo jiný než já (obvykle starší paní) a někdo mě chce zabít. V tomto případě jsem tou starší paní byla. V tom snu bývalý manžel té paní mě chtěl zabít a to v noci, kdy se vloupal k nám do domu a zamířil si to přímo do ložnoce. Naštěstí přítel té paní, kterou jsem v tom snu byla já, jí řekl, ať spí v obýváku, který je kousek od hlavního vchodu. Neměl totiž z té noci dobrý pocit. Já utekla a schovala se na zahradě, tam jsem zavolala policii…
Nevyzná se někdo ve snech? Není to poprvé, co se mi to zdálo a ty sny jsou tak neuvěřitelně živé…
Též by me zajimalo, zda ty sny neco znamenají. Mně se zas casto zda, ze jsem Žid a pronásledují me nacisti. Vzdy mě najdou a pak me popravi do hlavy. ![]()
@Aotearoa To se zdávalo kamarádce, je to teda děsivé. Ona si to vysvětlovala tak, že fakt dřív byla Židovka a fakt se jí to stalo (jako ne v tomhle životě). Ale to moje hlava jaksi není schopna pobrat.
Ty si to vysvětluješ jak?
@Takyjedna Vůbec nevím. Už me to taky napadlo. Ale úplně na tyhle veci nevěřím. Každopádně sny jsou dost živé a úplné příjemné to není.
Taky se mi zdalo parkrat, ze me nekdo chce zabit. Svagr ho nakonec zastrelil. Zajimave bylo, ze v tech dalsich snech uz jsem vedela, co bude dal uz v tom snu
![]()
Mam to taky. Kolikrat i brecim a vzbudim se cela od slz. Ale pak zas usnu a dokazu ten sen ovlivnit. Jakoze myslim na neco jineho. Dokazu ten sen ridit, kdyz po me nekdo de ![]()