Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
DObre odpoledne, mam jen takovou otazku, protoze jsem celkem zmatena
nedavno jsem byla na operaci lev
nohy, zlomeny a sroubovany hlezenni kloub…uvedli me do celkove narkozy a po probuzeni a dospani se mi zacal vybavovat sen. bylo v nem, ze jsem se z narkozy probudila a videla jsem jak mi sadrujou na sale nohu. doted nevim jestli to byl opravdu sen, nebo jsem se jim.tam fakt probudila 😁 mate s tim nekdo zkusenosti? 😁
I kdyby ses nakrásně probudila, nic bys neviděla (plenta). Takže za mě sen ![]()
Bylo to tak ziveee 😁 😁 😁 ta plenta me uprimne nenapadla, nevedela jsem ze ji tam davaji u kazde operace
Ale jestli sádrovali, tak už bylo asi po operaci, ne?
bych řekla, že to sen nebyl, ale normální probírání se z narkozy ![]()
Praveze co si pamatuju, tak me z narkozy probudili az v tom dospavacim pokoji 🤔
Taky si myslím, že to bylo při probouzení se.
Byla jsem jednou na operaci. Měla jsem taky pocit, že je slyším, jak se baví. Povídají si. Mluvili určitě o mých nehtech. Mi se něco i zdálo před probuzením. Vím, že mi bylo velmi dobř. Cítila jsem se uvolněně. A trvalo jim, než jsem se pořádně probudila. Takže v tom probouzení si myslím, že jsem je vnímala, slyšela, ale stále jsem byla v mráčku někde.
@mimibee píše:
DObre odpoledne, mam jen takovou otazku, protoze jsem celkem zmatenanedavno jsem byla na operaci lev
nohy, zlomeny a sroubovany hlezenni kloub…uvedli me do celkove narkozy a po probuzeni a dospani se mi zacal vybavovat sen. bylo v nem, ze jsem se z narkozy probudila a videla jsem jak mi sadrujou na sale nohu. doted nevim jestli to byl opravdu sen, nebo jsem se jim.tam fakt probudila 😁 mate s tim nekdo zkusenosti? 😁
Myslím si, že to mohla být realita. Obvykle probouzí rovnou na sále po zákroku, člověk si to ale většinou nepamatuje, protože zase hned usne.
Probudit se musíš na sále…jinak tě na pokoj neodvezou. Sen to s největší pravděpodobností nebyl.
@mimibee píše:
Praveze co si pamatuju, tak me z narkozy probudili az v tom dospavacim pokoji 🤔
Budíme na sále, pokud pacient není v tak hrozném stavu, že musí na umělé ventilaci na aro. Nejspíš to nebyl sen, ale realita.
Pacienta musí probrat na sále. Pak většinou ještě usne a dospává na Jipce.
Dekuju za odpovedi 😊 ted uz aspon vim ze to nejspis nebyl sen a nemusim mit ten divny pocit ze nevim 😁 je sice zvlastni asi ze si to pamatuju kdyz jsem hned zas vytuhla 😁 opravdu vzhuru jsem byla az na tom dospavacim pokoji co si pamatuju 😊
No ve me hlodal uplne ten pocit nejistoty kdy clovek nevi zda se to fakt stalo nebo ne ![]()
@mimibee píše:
Dekuju za odpovedi 😊 ted uz aspon vim ze to nejspis nebyl sen a nemusim mit ten divny pocit ze nevim 😁 je sice zvlastni asi ze si to pamatuju kdyz jsem hned zas vytuhla 😁 opravdu vzhuru jsem byla az na tom dospavacim pokoji co si pamatuju 😊
To tvrdí všichni
. Že se vzbudili až na dospávacím pokoji nebo na oddělení. Ale fakt ne ![]()
asi.jsem na vterinu otevrena oci na tom sale jak me probouzeli 😁 😁 taky si pamatuju ze jsem hned po probuzeni na tom dospavacim zacala bulet ze to strasne moc boli 😁 😁 😁 😁 a pak me necim nadopovali 😁 😁 😁 😁 😁 i kdyz si tak rikam ze leky na bolest by meli aplikovat hned, ne?