Sen v narkoze

10
29.1.22 16:43

sen v narkoze

DObre odpoledne, mam jen takovou otazku, protoze jsem celkem zmatena :D nedavno jsem byla na operaci lev :mavam: nohy, zlomeny a sroubovany hlezenni kloub…uvedli me do celkove narkozy a po probuzeni a dospani se mi zacal vybavovat sen. bylo v nem, ze jsem se z narkozy probudila a videla jsem jak mi sadrujou na sale nohu. doted nevim jestli to byl opravdu sen, nebo jsem se jim.tam fakt probudila 😁 mate s tim nekdo zkusenosti? 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6061
29.1.22 17:15

I kdyby ses nakrásně probudila, nic bys neviděla (plenta). Takže za mě sen ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
29.1.22 17:18

Bylo to tak ziveee 😁 😁 😁 ta plenta me uprimne nenapadla, nevedela jsem ze ji tam davaji u kazde operace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
29.1.22 17:30

Ale jestli sádrovali, tak už bylo asi po operaci, ne? :think: bych řekla, že to sen nebyl, ale normální probírání se z narkozy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
29.1.22 17:32

Praveze co si pamatuju, tak me z narkozy probudili az v tom dospavacim pokoji 🤔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
29.1.22 17:39

Taky si myslím, že to bylo při probouzení se.
Byla jsem jednou na operaci. Měla jsem taky pocit, že je slyším, jak se baví. Povídají si. Mluvili určitě o mých nehtech. Mi se něco i zdálo před probuzením. Vím, že mi bylo velmi dobř. Cítila jsem se uvolněně. A trvalo jim, než jsem se pořádně probudila. Takže v tom probouzení si myslím, že jsem je vnímala, slyšela, ale stále jsem byla v mráčku někde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
29.1.22 17:41
@mimibee píše:
DObre odpoledne, mam jen takovou otazku, protoze jsem celkem zmatena :D nedavno jsem byla na operaci lev :mavam: nohy, zlomeny a sroubovany hlezenni kloub…uvedli me do celkove narkozy a po probuzeni a dospani se mi zacal vybavovat sen. bylo v nem, ze jsem se z narkozy probudila a videla jsem jak mi sadrujou na sale nohu. doted nevim jestli to byl opravdu sen, nebo jsem se jim.tam fakt probudila 😁 mate s tim nekdo zkusenosti? 😁

Myslím si, že to mohla být realita. Obvykle probouzí rovnou na sále po zákroku, člověk si to ale většinou nepamatuje, protože zase hned usne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
29.1.22 17:48

Probudit se musíš na sále…jinak tě na pokoj neodvezou. Sen to s největší pravděpodobností nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
29.1.22 18:00
@mimibee píše:
Praveze co si pamatuju, tak me z narkozy probudili az v tom dospavacim pokoji 🤔

Budíme na sále, pokud pacient není v tak hrozném stavu, že musí na umělé ventilaci na aro. Nejspíš to nebyl sen, ale realita.

• Citovat
  • Upravit
25897
29.1.22 18:16

Pacienta musí probrat na sále. Pak většinou ještě usne a dospává na Jipce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
29.1.22 18:44

Dekuju za odpovedi 😊 ted uz aspon vim ze to nejspis nebyl sen a nemusim mit ten divny pocit ze nevim 😁 je sice zvlastni asi ze si to pamatuju kdyz jsem hned zas vytuhla 😁 opravdu vzhuru jsem byla az na tom dospavacim pokoji co si pamatuju 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33597
29.1.22 18:49

@mimibee Asi opravdu realita, taky se mi to stalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
29.1.22 18:52

No ve me hlodal uplne ten pocit nejistoty kdy clovek nevi zda se to fakt stalo nebo ne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
29.1.22 20:33
@mimibee píše:
Dekuju za odpovedi 😊 ted uz aspon vim ze to nejspis nebyl sen a nemusim mit ten divny pocit ze nevim 😁 je sice zvlastni asi ze si to pamatuju kdyz jsem hned zas vytuhla 😁 opravdu vzhuru jsem byla az na tom dospavacim pokoji co si pamatuju 😊

To tvrdí všichni :lol:. Že se vzbudili až na dospávacím pokoji nebo na oddělení. Ale fakt ne ;)

• Citovat
  • Upravit
10
29.1.22 20:38

asi.jsem na vterinu otevrena oci na tom sale jak me probouzeli 😁 😁 taky si pamatuju ze jsem hned po probuzeni na tom dospavacim zacala bulet ze to strasne moc boli 😁 😁 😁 😁 a pak me necim nadopovali 😁 😁 😁 😁 😁 i kdyz si tak rikam ze leky na bolest by meli aplikovat hned, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová