Separační úzkost a ukončení kojení

64
30.11.10 21:29

Separační úzkost a ukončení kojení

Chtěla bych znát vaše zkušenosti. Holčičce je 14M a už asi 4měsíce má mamánkovské období, ale dost silné. je to asi tak měsíc, co začala akceptovat tatínka…Protože už máme i staršího chlapečka, tak neustálé věnování a nošení a chování prostě není možné. Jako heslo-jedno dítě žádné dítě :lol: . Zajímalo by mě, jestli některá z vás maminek zrovna v období separační úzkosti ukončila kojení…Zlepšilo se pak chování prcka? Bylo to pak lepší? Nebo na to kojení nemá vliv? přijde mi, že už moc nepije, jen se zase chce mazlit. Neee že by se mi to nelíbilo, ale kolikrát je to dost náročné, chovat malou a hrát si s chlapečkem. Ráda bych to nějak ovlivnila. S prvním jsem tohle řešit nemusela-nechal se kýmkoli pochovat, pohladit, pohoupat.
Díky za vaše odpovědi. Alena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14771
1.12.10 08:06

vydrž ještě chvíli :wink: jak se rozchodí bude to hned jiné,u tebe má prostě tu jistotu,tak jí ji neber.malá dělala to samé,ted jak přijde tatínek jde za ním a mně si nevšímá,jinak jsem ji taky pořád nosila,byla jak klíště,v 17měsíci začla chodit a už si vystačí sama.jinak taky ještě kojím,ale už s tím hodlám přestat.já bych ještě počkala :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová