Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky mě to pěkně štve, že končí. Vždyť jinak dávaj pořád samý kriminálky a na to se nedá koukat. ![]()
Ach jo, tak to je škoda, že už ten seriál nebude. Dívala jsem se na něj ráda. A v kolik hodin budou, prosím, ty dva poslední díly dnes???
Taky budu dneska koukat na poslední 2 díly, štvou mě, že už nebudou točit další díly
![]()
Jak to dopadlo se Simonou, zůstala v Panamě? Prošvihla jsem předposlední díl a v posledním už o ní nebyla řeč. Tak předpokládám, že tam zůstala. Chudák Ivan
.
Omlouvám se za anonym, ale jistě pochopíte…
na seriálu od počátku pracoval můj muž, takže o tom vím hodně!
Sledovanost seriál víc jak v posledním měsíci měl, cca 750tis. diváků na tu dobu co se vysílal to bylo nejvíce diváků co se dívalo na tv…
proč to Prima zrušila nikdo oficiálně neřekl, ale sledovaností to opravdu nebylo! ale myslíme si že za tím je natáčení nového seriálu a mnohem levnějšího. Že by se seriál začal znovu točit se nestane, ateliér a vše kolem je zbouraný, takže konec je difinitní…bohužel
![]()
Taky mě to štve, ač se na seriály moc nedívám - kromě třeba oblíbeného BBT, tak Obchoďák byl fajn, hlavně kvůli Terezce Kostkové
Škoda no…
No jo jak je něco pěknýho tak to zrušej a místo toho tam prsknou nějakej nesmysl jako vždy. Tady v tom státě je úplně fuk co chtěj lidi tady vždycky rozhoduje jen jeden idi. t za celej národ.
Tenhle seriál byl jeden z mála, který jsem sledovala. Alenka Vránová byla prostě úžasná
Je fakt škoda, že nebude 2. řada ![]()
@Anonymní píše:
Omlouvám se za anonym, ale jistě pochopíte…
na seriálu od počátku pracoval můj muž, takže o tom vím hodně!
Sledovanost seriál víc jak v posledním měsíci měl, cca 750tis. diváků na tu dobu co se vysílal to bylo nejvíce diváků co se dívalo na tv…
proč to Prima zrušila nikdo oficiálně neřekl, ale sledovaností to opravdu nebylo! ale myslíme si že za tím je natáčení nového seriálu a mnohem levnějšího. Že by se seriál začal znovu točit se nestane, ateliér a vše kolem je zbouraný, takže konec je difinitní…bohužel![]()
Ta Prima mě teda pěkně štve
![]()
Jak to teda bylo s tou Simonou, ví to někdo?
A jsem taky pěkně naštvaná, že je konec. Měla jsem tento seriál ráda. A myslela jsem, že skončil kvůli nízké sledovanosti. A vida, je to jinak… ![]()
@Cipisek79 píše:
Jak to teda bylo s tou Simonou, ví to někdo?
A jsem taky pěkně naštvaná, že je konec. Měla jsem tento seriál ráda. A myslela jsem, že skončil kvůli nízké sledovanosti. A vida, je to
jinak…
Simona odletěla do Panamy a pak už tam o ní nepadlo ani slovo ![]()
@MUFICE píše:
Simona odletěla do Panamy a pak už tam o ní nepadlo ani slovo
Simona dojela a už by se stejně dějově nevrátila…
Holky ja jsem tak nastvana, ze to konci, konecne jsem nasla njejakou oddechovku a oni to zrusi
A nastvalo me, ze o Simone uz tam ted t dva dil nepadlo ani slovo.To bylo smesne.Bude mi obchodak chybet, hajzlici ![]()
Ahoj, mrzí mne, že je konec seriálu. Líbily se mi postavy - T. Kostková a M. Trnavský. Alena Vránová jako tchýně - úžasná. Škoda, že je konec ![]()