Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@cowell píše:
@SkaiqySakra, ale už to mohlo za chvíli být.
korona
No právě
vše díky Číně zavřeno a pozastaveno..i můj oblíbený Bond bude bůhví kdy..měl být myslím letos v dubnu a ono prd
konec roku a film v nedohlednu..jasně, není to tragédie ale tak.. zamrzí..
Tenhle seriál s chlapem absolutně milujeme, zrovna jsme dobingovali třetí sérii ![]()
Na další se těším, zatím si to drží dobré tempo i psaní ![]()
Chybí mi ještě poslední díl, na který teď už nemám čas, tak až večer. Štve mě, že teď nestíhám sjíždět celé série za jeden den. ![]()
Takže vy už máte shlédnuto celé? Takže večer můžu napsat dojmy?
@cascades píše:
@Liberalissima @SkaiqyChybí mi ještě poslední díl, na který teď už nemám čas, tak až večer. Štve mě, že teď nestíhám sjíždět celé série za jeden den.
Takže vy už máte shlédnuto celé? Takže večer můžu napsat dojmy?
Jojo, zkoukli jsme to napůl v pátek a sobotu, chlap má virózu, tak trávíme víkend na gauči ![]()
@Liberalissima Už jsem se taky dodívala. Napsala jsem příteli, že jedu pryč a radši se dívala.
![]()
@cascades píše:
@Liberalissima Už jsem se taky dodívala. Napsala jsem příteli, že jedu pryč a radši se dívala.![]()
Já jsem byla se sérií i se závěrem spokojená, co ty? Přišlo mi to svižné, vtipné, a daří se jim nacházet nové zápletky podle mě.
Dodívala jsem se a na čtvrtou řadu se taky podívám, ale už to není ono. Vůbec se mi nelíbila ani sousedka Natali ani Marienne. Doufám, že ji Joe už nenajde a potká v Paříži nějakou lepší.
Jako mi se to docela líbilo, ale bylo to jiné. Nevěřila jsem tomu mezi Joem a Marriene. Bylo to tak nějak rychlé a na sílu.
@Petra Z píše:
Tak já jsem u posledního dílu 2.rady ,jste napřed
Ten je dobrý. ![]()