Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj koupila jsem si smart tv sencor a nejdou mi naladit programy přes anténu, TV je se setoboxem dvbt2 a koupila jsem i anténu dvbt2 ale nic se nedá naladit proč??
A taky se chci zeptat přes jaké stránky lze spustit film z internetu zdarma? Děkuji.
Ahoj, asi ti neporadím přímo to co potřebuješ, ale také jsem si koupila smart TV ale samsung, a nainstalovala jsem tam aplikaci lepší tv, platí se měsíčně 199,– a máš tam spousty programů, programy si můžeš přetáčet. Např. pořad co dával ráno si můžeš pustit večer, přetočíš si reklamy, přetáčíš si např zprávy, můžeš si to stopnout a tak. A k televizi s touto aplikací nepotřebuješ ani antenu ani settopbox.
@Lucka1235 píše:
Ahoj koupila jsem si smart tv sencor a nejdou mi naladit programy přes anténu, TV je se setoboxem dvbt2 a koupila jsem i anténu dvbt2 ale nic se nedá naladit proč??
A taky se chci zeptat přes jaké stránky lze spustit film z internetu zdarma? Děkuji.
To nemáš kolem sebe nějakého chlapa, co tomu rozumí? Nebo vem návod a pokračuj krok za krokem.
@Russet Joo díval se na to brácha který se docela vyzná, můj chlap i strejda zkoušeli jsme snad všechno a nejde to.. Uvazuju jestli to není anténou že bych koupila nějakou silnější
@Sabina123amy tohle umi i predplacene TV od operatoru. Podminka je pripojeni TV k internetu.
@Lucka1235 hele ono obcas to nejjednodussi reseni je spravny. Klidne se muze stat, ze to je zmetek z tovarny. At uz TV nebo antena. Jelikoz urcite aspon neco by to naladit melo.