Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já tedy, byť to není vyloženě seriál mám rozkoukanou Hru na oliheň
.Velice mne to příznivě překvapilo, i je to velice kladně recenzováno v žebříčku mezi top pořady Netflixu
.Jsem zvědav na konec.. ![]()
Dneska jsem dokoukala! Nakonec mě třetí řada překvapila kvalitou, bavilo mě to. V prvních dílech jsem se fakt i smála Love a její impulzivitě - naštve tě soused? Tak ho zabij nebo omrač
Škoda, že to mezi nimi nedopadlo dobře, byli pro sebe fakt jako stvořeni. Jsem zvědavá na čtvrtou řadu.
@cascades píše:
@Liberalissima @SkaiqyChybí mi ještě poslední díl, na který teď už nemám čas, tak až večer. Štve mě, že teď nestíhám sjíždět celé série za jeden den.
Takže vy už máte shlédnuto celé? Takže večer můžu napsat dojmy?
Taky mi chybí konec ale nevadí mi když vím jak to dopadne
dokonce se mi stává, že se vždy podívám na konec a pak až shlédnu celý seriál
![]()
@Petra Z píše:
Tak jsem to dokoukala
A i slza mi ukápla
U které části přesně? Já totiž také ![]()
@Skaiqy když nechal malého u domu těch dvou a odešel
A pak jeden záběr na mrvou Love, v té kuchyni
jak ležela na té podlaze a byla tak klidná a jako by smířená
@Petra Z píše:
A pak jeden záběr na mrvou Love, v té kuchyni![]()
Heh, taky tak nějak..love jsem měla hrozně ráda ![]()
@Petra Z píše:
@Skaiqy ano..a je nádherná ženská
Celkově mám ráda Victoriu Predretti
na Netflixu jsem koukala snad na všechno s ní
![]()
Koukám, že zde vládne nadšení z třetí řady. 🤷♂️ Za mě byly první řady skvělý, jedna lepší než druhá. Love mě baví, imho se k sobě s Joem hoděj. Jeden větší magor než druhej.
Ale ta třetí řada? Ehm! Mi přijde, že Netflix poslední cca rok točí všechno podle stejnýho vzorce. Bílej chlap je vždycky padouch (nemyslím Joe, ale bejvalýho tý holky z knihovny). Novinka 2021: interracial love. Dostali jsme jí v Clickbait a tady jí máme taky. A přídáme trošku tý politiky: ty odmítáš očkovat děti? No tak to si zasloužíš chcípnout. Nóóó. Navíc mi přijde, že v první i druhý řadě do sebe všechno tak nějak zapadalo. Tady mi to přijde jako random recyklace zažitých principů Vypnul jsem to někde v půlce sedmýho dílu a nějak se mi to ani nechce dokoukávat.
Budu hádat: knižní předloha došla? 🤔
@Tomáš.Tencl píše:
Koukám, že zde vládne nadšení z třetí řady. 🤷♂️ Za mě byly první řady skvělý, jedna lepší než druhá. Love mě baví, imho se k sobě s Joem hoděj. Jeden větší magor než druhej.
Ale ta třetí řada? Ehm! Mi přijde, že Netflix poslední cca rok točí všechno podle stejnýho vzorce. Bílej chlap je vždycky padouch (nemyslím Joe, ale bejvalýho tý holky z knihovny). Novinka 2021: interracial love. Dostali jsme jí v Clickbait a tady jí máme taky. A přídáme trošku tý politiky: ty odmítáš očkovat děti? No tak to si zasloužíš chcípnout. Nóóó. Navíc mi přijde, že v první i druhý řadě do sebe všechno tak nějak zapadalo. Tady mi to přijde jako random recyklace zažitých principů Vypnul jsem to někde v půlce sedmýho dílu a nějak se mi to ani nechce dokoukávat.
Budu hádat: knižní předloha došla? 🤔
Příjde mi to jako hloupost, v tomto seriálu jsou vražedkyně, narcisticky, atd i ženy, a popravdě mě vůbec nenapadlo dumat nad tím, jaké rasy je Marienne - v USA by spíš bylo divné, kdyby žádná z hlavních postav nebyla POC.
Přijde mi to trochu, že ego některých mužů zkrátka nemůže unést, že holt bílý muž není vždy jediným a hlavním kladným hrdinou, jako když jsme byli malí - jinak v tom byla právě mnohem větší šablonovitost, dnes je obsazení i zápletky konečně pestřejší. Na světě fakt neexistují jen bílí heteráci víme? Tak možná být trochu menší snowflake a smířit se s tím ![]()
Nebo holt rewatchovat staré Bondy stále dokola, i to je možnost ![]()
@cascades píše:
Jako mi se to docela líbilo, ale bylo to jiné. Nevěřila jsem tomu mezi Joem a Marriene. Bylo to tak nějak rychlé a na sílu.
Mně naopak přišlo, že to krásně zapadlo do toho jeho vzorce, kdy on se prostě potřebuje vždy upnout na idealizovanou verzi nějaké ženy, protože není schopen skutečného vztahu. Jakmile ženu více pozná, není schopen udržet idealizovaný obraz ve střetu s realitou, a vztah se zákonitě rozpadá ![]()
@Petra Z píše:
A pak jeden záběr na mrvou Love, v té kuchyni![]()
Já jsem si hrozně přála, aby ten malý šel právě k tomuto páru a byla jsem z toho fakt dojatá ![]()
@Liberalissima píše:
Já jsem si hrozně přála, aby ten malý šel právě k tomuto páru a byla jsem z toho fakt dojatá
Ach jo..malý Henry
našel skvělou rodinu, tak doufám, že z něj nevyroste takový člověk jak máma nebo tatínek
a jsem zvědavá co bude dál dělat Joe ve Francii
![]()
@Liberalissima píše:
Příjde mi to jako hloupost, v tomto seriálu jsou vražedkyně, narcisticky, atd i ženy, a popravdě mě vůbec nenapadlo dumat nad tím, jaké rasy je Marienne - v USA by spíš bylo divné, kdyby žádná z hlavních postav nebyla POC.Přijde mi to trochu, že ego některých mužů zkrátka nemůže unést, že holt bílý muž není vždy jediným a hlavním kladným hrdinou, jako když jsme byli malí - jinak v tom byla právě mnohem větší šablonovitost, dnes je obsazení i zápletky konečně pestřejší. Na světě fakt neexistují jen bílí heteráci víme? Tak možná být trochu menší snowflake a smířit se s tím
Nebo holt rewatchovat staré Bondy stále dokola, i to je možnost
Jasně, to máš pravdu, svět není černobílý. Jen mi přijde, že poslední dobou je do všech seriálů násilně tlačená jakási kvóta, ať už co se týče rasy, sexuální orientace atd. Když to zapadá do děje, OK. Třeba syn homosexuál homofobního otce v Who killed Sara? Tam to smysl dává a je to součástí děje. Ale proč najednou Joana ve 4. řadě seriálu 3% byla lesba? Celý tři řady o tom nebyla ani zmínka, ale ve 4. řadě bylo nutno naplnit kvótu. Souvislost s dějem nula.
Jak souviselo s dějem You to, že pán byl odmítačem vakcinace dětí? No vůbec. To tam vtlačili, aby ho díky domu mohli označit za záporáka.
P. S. největší borec mýho dětství byl Thomas Magnum.
![]()