Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj. Ja neskakala, ale svagr a svagrova jo. Libilo se jim to moc. Ja jsem to driv taky hrozne chtela zkusit (prestoze se vysek bojim, tohle me lakalo), ale ted - po diteti, bych do toho taky nesla. Asi bych musela mit nejakou krizi, to me pak napadaji silenosti a pak bych do toho asi sla.:-) J.
ahoj
kámoška seskos padákem s instruktorem dostala k narozkám 30-tinám skákala někde v Bladé Boleslavi a byla moc moc nadšená
Manžel taky skákal. A byl nadšenej. Šel by do toho hned znovu, ale už mu to nedovolím. On si užíval a já se na zemi třásla strachy. Já teď radši půjdu na balon.
Mám několik kamarádů, co skákali a přežili
Všichni byli nadšení.
Já bych to nepřežila, dost se bojím výšek… A drahý má také zákaz, i když se nebojí
![]()
Skákala jsem a bylo to super!!!! A to mám normálně závratě, jenže tady je to nějaký jiný nebo co, no. Jdi do toho, jestli máš tu možnost, je to zážitek ![]()
Hmmmm…U nas v Tlustici u Horovic skakal instruktor v tandemu jeste s nekym, padak se neotervrel a oba samo mrtvi…stalo se to asi pred tremi mesici…od te doby jsem znacne skepticka k adrenalinovym sportum…ale kazdeho vec, tot jen muj nazor. Lucka
Skákala jsem 14 dní před svatbou - jsem si říkala buď anebo
![]()
Zážitek to byl super. Zažila jsem si i odhození padáku, protože se někde něco neotevřelo, tak jak mělo, takže dopad místo na letiště na pole. Ale přežila jsem to ![]()
Tak já jsem pro adrenalin…teda spíš jsem byla. Kdysi jsem si skočila bungee jumping na Mácháči. Letos jsme se s se synem domluvili, že si skočí tandem k patnáctinám a za přijímačky na gympl. Mám i kámošku na letišti, která to zařizuje, ale poté, co se letos několik lidí rozpláclo na placku, tak jsem se vybobkovala a synkovi to rozmluvila a dostal raději noťas ( to už má i k Vánocům)…Jooo, asi stárnu. ![]()
Ahoj,
bývalá kolegyně z práce si skočila, byla nadšená, ale zlomila si nohu tak blbě, že je zmrzačená navždy. Ale byla to její blbost, že byla ta zlomenina tak závažná.
Ahoj, tak já skákala, ještě teda před dětma, a dokonce bez instruktora a byla jsem naprosto nadšená, tu chvilinku než se otevře padák, jsem prožívala neskutečně intenzivně, byla to fakt paráda, nejintenzivnější zážitek v životě, vřele doporučuji, akorát já bych měla problém s tím instruktorem, takhle když jsem tam byla sama, šly ven všechny emoce úplně bezprostředně a spontáně, před někým druhým bych se určitě nějak podvědomě krotila.
tak já to skákání nakonec vzdala ![]()
Strašně mě to láká,kdybych neměla děti,tak asi jdu do toho…kdyby se mi něco stalo,co by s něma bylo????tak třeba někdy přiště si to zkusím.Někdy jindy:-))
teď jsem zkrátka asi posera ![]()
Běž do toho!!!Je to super,já skočila letos na prvního máje.Jsem normálně v životě srab,ale tohlestálo za to ![]()
Ahojky,
nevíte někdo, jestli může mít seskok s padákem vliv na kojení?
Dostala jsem dárkovou poukázku a pokud bude vše ok, tak bych v té
době měla ještě kojit, nevím jestli se to třeba nejak nedoporučuje… bohužel prodloužit to nejde.
Díky za info ![]()
Pokud se ti neotevře padák, tak to asi vliv mít bude ![]()
Ne já šla taky když jsem kojila a v pohodě. Trošku adrenalinu asi nevadí když nakojíš před seskokem ![]()
Ahoj,mám možnost skočit s padákem s tím instruktorem,a nevím jestli mám jít do toho
Ale …a teď na to pořád myslím…:-)
Celkem bych si to i chtěla zkusit,ale zase mám strach,co když se neotevře padák.....kdybych neměla děti,asi byc o tom ani nepřemýšlela a šla do toho
Skákala jste některá ????