Šestá nemoc znovu? Může ji chytit?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
226
11.3.10 16:06

Šestá nemoc

Mám prozbu. Můj syn měl v 10 měsích šestou nemoc. Teď je mu rok a půl.Mohl by chytit znova šestou nemoc,kdyby byl v kontaktu s někým kdo má právě probíhající příznaky(už jen kopřivka).Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50725
11.3.10 16:18

Teoreticky ne, prakticky těžko říct :think: :lol: :lol: :lol: Znám i lidi, co měli 2× neštovice :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44178
11.3.10 16:28

Souhlasím s Anguo,člověk nikdy neví :nevim:

Ale já jsem o 5.a 6.nemoci četla,říkala mi to i doktorka,že je infekční jen před vypuknutím vyrážky.Ve stadiu vyrážky už ne.Naše Emička měla 5.nemoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65281
11.3.10 16:51

No teoreticky by neměl…to si odbyl jednou a měl by být klid…
ale přesně–člověk nikdy neví :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
11.3.10 18:18

zrovna sesta nemoc se opakovat muze, treba jako spala, Andrejka mela sestou uz dvakrat, ale podruhe uz lehci prubeh, ale je to nakazlive jen do te doby nez se objevi vyrazka, pak uz ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
11.3.10 19:41

Jee tak to je otazka presne pro nas…Nas malej mel sestou nemoc asi v 7mes. a ted ve 2letech to vypada zase tak,akorat teda nemel horecky,ale teploty a dneska se osypal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
12.3.10 22:28

Já se Dr. na to ptala, protože ji měl nedávno syn a dceři jsou už skoro 4 roky. Dr. mi řekla, že 6. nemoc se vyskytuje u dětí do 3 let - tudíž se může i opakovat, ale jelikož už měla dcera 3 roky, tak že ji od syna už nechytne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44178
13.3.10 08:28

Pett,není to narážka,ale já bych nebrala nic absolutně.

Naše Emička měla v 5 měsícíh 5.nemoc - nemoc převážně školkových a školních dětí,u kojenců atypická.Tak mi to řekla doktorka.Taky byla sama překvapená z toho,že má Emička 5.nemoc,čekali jsme šestou.

Od Adámka to rozhodně nechytla,ten nic takového neprodělal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
13.3.10 12:13

Jana206 - jasně, nic není asi nemožné. :wink: Naštěstí to dcerka opravdu nechytla a to si spolu kolikrát hráli a byli spolu v kontaktu. Tak je možné, že jsme měli jen štěstí. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
3.5.14 11:32

Ahoj maminky… právě u nás probíhá 6tá nemoc. Máme po horečkách a jsme druhý den osypaní. Chtěla bych se zeptat, jak dlouho osypání vydrží a jestli myslíte, že bych mohla už v pondělí s prckem na plavání (slaná voda). Prý když už má dítě vyrážku, tak infekční není, ale u doktorky jsme nebyli, tak nevím, co tak radí.. prosím poraďte.. děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí