Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Za sebe: víc než na šestinedělí bych koukala na zahojenost šití
@Májinkaa radši bych se osprchovala chladnější vodou, do bazénu bych nelezla ![]()
Jestli máš šití, tak bych se řídila podle toho…potom jsou i nějaké tampony s vazelinou, nebo něčím takovým, tak by to bylo asi dobré kvůli čípku
. Moc tomu nerozumím, já jsem po SC.
No šití mám ok už od 2 týdne ani jeden steh a všechno už mám právě ouky tak mám teď nově napuštěný a vyčištěný bazén tak myslím že to bude ok ![]()
No nevím, počkala bych po kontrole u dr., jestli je OK čípek a nehrozí zanesení nějaké infekce až do dělohy třeba.
No já bych měla trochu strach, pokud je voda studenější, aby se ti neudělal nějaký zánět v prsou - pokud tedy kojíš ![]()
Doma do bazénu bych šla, kor když už máš skoro konec šestinedělí ![]()
Popravdě, pět dní sem, pět dní tam, pokud se na to cítíš, nic tě nebolí, nekrvácíš už, tak bych se asi zchladila, však se tam nemusíš rochnit dvě hodiny.
Pokud máš vodu čerstvě natočenou, tak nebude o nic „špinavější“ než ve vaně ![]()
Juu moc děkuju holky už se tam chystám
jen uspím malého a vlítnu tam ![]()
Já bych nešla, ty domácí bazény (pokud nemáte super drahou filtraci, automatickou) jsou největší svinstvo (ano). Šla bych až po kontrole u dr.
Chci se zeptat končí mi šesti neděli za 5 dní a nekrvácím už od 4tého týdne.. Máme bazén domu myslíte že už se mohu zchladit?