Šestinedělí - návštěvy, jsem divná?

Anonymní
2.2.15 20:47

Sestinedeli - navstevy, jsem divna?

Ahoj holky,
omlouvam se za anonym, jsme doma tyden z porodnice, doma chaos… szivame se :) je to narocne, jsem divna kdyz se mnou lomcuje vztek potom, co v pul osme vecer zazvoni zvonek a mezi dvermi mamka a jeji mamka, ze sli „zrovna kolem“…? zrovna dnes jsem mamce rikala, ze maly ma kasel a rymu, ze se na navsteve domluvime ke konci tydne!! Ja jsem zrovna kojila, tak obe stai nademnou, hluceli, nerespektovali ze maly mimi 14ti denni uspavame.. a pak nam rikali, proc mame tohle tak a tak, ze tohle je lepsi, a proc malyho pred spanim chovame, ze si zvykne..!! no chapte to? ja jsem vytocena jeste ted… do zelena… a do bela.. myslite ze to hrotim.. ze je to jen hormonama? nebo byste se nasrali, promnte mi to slovo uplne stejne? vim ze se jedna o moji mamku, ale meli by se predem ohlasit a ne zvonit v pul osme vecer, kor kdyz jsem rekla, ze navsteva ted NE… chci ji to rict na rovinu, jen si rikam, jestli mi z tech horonu trochu nebzika… co myslite? :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4984
2.2.15 20:49

Taky bych byla nastvana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
2.2.15 20:51

Normalne jim to rekni.,… nebo neotvirej :mrgreen: ja v sestinedeli praskala lidem dverma pred nosem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
2.2.15 20:52

Ne, nebžiká, mě by to taky točilo. Mě zase máma s babčkou na střídačku každý den volaly. Chápu, že chtěly vědět, jestli jsem v pohodě, jenže se zásadně trefily do momentu, když jsem kojila, přebalovala nebo konečně usla s miminem (když jsem volala zpět na zmeškaný hovor, první věta byla obvykle „proč to nebereš“ :zed: ). Po pár dnech mi došla trpělivost a řekla jsem jim, že si jejich péče cením, ale že budu volat tedy každý den já jim v čase, který bude vyhovovat mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
2.2.15 20:53

Mně to od tebe přijde přehnaný… prostě si chtějí užívat vnoučete/ pravnoučete. Ale já to mám asi jinak, protože jsem za babičkama jezdila hned od propuštění z porodnice.

Příspěvek upraven 02.02.15 v 20:53

• Citovat
  • Upravit
10631

Tak mámu bych snesla, ale měli se ohlásit, to zase jo. Já měla doma návštěvu hned druhý den co jsme došli z porodnice :roll:. A další den zase :roll:. Nedokázala jsem je odmítnout, teď už bych to udělala. Ženská se potřebuje zžít s miminkem a ne obskakovat návštěvu a vařit kafíčka. Teď už bych tak blbá nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351

Někomu by to vadilo, někomu ne, každá máme jinou náturu. Každopádně ani by mě nenapadlo se, byť k vlastní dceři, nacpat neohlášeně, když má doma tak malý mimino. Dejme tomu pár vět mezi dveřma- jak se máte, co mimino, jak to zvládáš, atd. Ale tohle byla nevychovaná drzost. (zároveň si přiznej, že přes práh ti přejde jen ten, koho sama pustíš)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005

Jo a v šestinedělí jsem se zásadně na návštěvy zvala já. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303

Nejsi divná, máš na to nárok!! Přivítali jste nového člena do rodiny a potřebujete se sžít, kor večer o půl osmé! Mi návštěvy vadily i v porodnici. Přišla švagrová( kterou zrovna nemusím) „jen na skok“ a nakonec tam prudila hodinu!! Chápu maminku a babi, jsou nadšení z děťátka, ale měly by tě respektovat. Řekni jim to, ale hezky. Zkus se vžít do role maminy, co jí dcera prorodila dítě… To jsem Ti ale poradila co?? :) No a gratuluji k děťátku-užívej si to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
2.2.15 20:54

Možná ti trochu bziká, ale mantinely bys nastavit mohla. A nehroť to tolik, jsou jen natěšené na vnouče a pravnouče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515

To by mě taky vytočilo a od vlastní mamky strašně mrzelo, ale já bych si teda udělala pořádek. S tchýní je to horší, ta mě týden po porodu vydírala, že musím přijet na grilovačku, protože babička s dědou brzo umřou a chtějí vidět vnuka. No a já jako mladá a blbá se nevzepřela a jela :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995

Rodina nerodina, poslala bych je do haje…nebo aspon domu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664

Taky bych byla nastvana. A normalne bych je nepozvala dovnitr. Jako matka chranim sve deti a delam to, co povazuji za spravne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
2.2.15 20:55

No tak to bych ji teda řekla, že příště takhle neeeee. Neohlášená návštěva ve 3 odpoledne - ok, ale po šesté už by mohly zavolat, jestli ti to nevadí, kor když jste byly domluveně na konec týdne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
2.2.15 20:55
@lucenka píše:
Mně to od tebe přijde přehnaný… prostě si chtějí užívat vnoučete/ pravnoučete. Ale já to mám asi jinak, protože jsem za babičkama jezdila hned od propuštění z porodnice.Příspěvek upraven 02.02.15 v 20:53

Tak maji prijit pres den a pomoct, ne vecer a prudit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky