Šestinedělí - návštěvy, jsem divná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1248
2.2.15 22:00

Já jsem teda na neohlášené návštěvy alergická, dělají mi to hlavně tcháni a moje babička. Tcháni jsou nepoučitelní (a pak se ještě blbě diví, co furt proti nim mám a proč je nemám ráda) a babča se po pár nepříjemných domluvách poučila a volá dopředu. Jinak první týden co jsme byli s malým doma se u nás vystřídala celá rodina, klidně na 3-4 hodiny (ještě jsem před každou návštěvou poklízela :roll: ), bylo to šílené, totální vyčerpání, teď to budu muset nějak omezit, jen nevím jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1603
2.2.15 22:14

Já když někdo přišel, jsem se sebrala a odešla, třeba do vedlejšího pokoje. Všem to došlo a volají, když chtějí na návštěvu. Máš možnost to teď klidně říct návštěvám i hnusně a vyhodit jí…však hormony jsou svinstvo :mrgreen: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
2.2.15 22:18

@Ondrášovka.N Ja se jen zeptala :-). Nejvetsi gol pro mne byl kdyz mi teta mela privest kocarek pro prcka no a moje babicka „Hlavne nemej doma bordel, kdyz ti prijede navsteva“ :lol: no tyden po porodu jsem fakt resila jestli je doma uklizeno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
2.2.15 22:19

Nesnasim neohlasene navstevy :cert: Mne se to bohuzel stalo taky. Mala mela tyden, ja v poporodni depresy, fyzicky a psychicky na dne, sednout jsem mohla jenom diky nafukovacimu kolu a moje rodina se hnala ze slovenska na neohlasenou navstevu :cert: Melo to byt strasne tajne, pry prekvapeni pro mne, ale manzel mi to vyzradil, aby mne ubranil tomu soku. To jsme jeste v tu dobu bydleli v garsonce :lol: Cely den jsem je jenom obskakovala a prekracovala. Dnes uz bych byla hnusna :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
2.2.15 22:20

Maj pravdu zvykne si:-D.. :lol: ted už hodinu nadnášime naší 10m…ale jinak se ti nedivím kdyby mi takhle někdo večer přišel a ještě mi do něčeho kecal, asi bych je rovnou poslala dohaje…:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
2.2.15 22:21

@Nuníček No jak jednoduse, reknu ze chci mit svoje soukromi a ze na navsteve se domluvite jak tobe se to bude hodit. No a kdyz to nepomuze tak vypnu zvonek :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7276
2.2.15 22:27

Záleží hlavně na tom, jaký máte spolu vztah a jak se na návštěvě chová…když místo nabídnutí pomoci poučuje, tak to naštve a chápu tě…

takže mě by to nevadilo…ale mluvím o svojí mamce :srdce: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11244
2.2.15 22:33

Taky nechápu neohlasene navstevy v sestinedeli.Od čeho jsou mobily, snad se můžou předem ozvat a domluvit, ne? A urcite mate pravo na klid.Jak tu některé psaly, ze muzes jit do jiného pokoje, uspat o chvilku dyl…proboha proč??Ty jsi doma a nebudeš se podrizovat lidem, co Te nerespektuji, i kdyz je to mama a babička. Snad prave mama by mela mit pochopeni, ze je dcera po porodu a nechat ji zit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
2.2.15 22:33

Mě na tom zas nepřijde nic hrozného :nevim:, prostě chtěli vidět mimi. Já po porodu volala všem ať okamžitě přijedou, že malou musí vidět :mrgreen:. Teď s dcerou žiju u rodičů a často je mame všechny nalezli v pokoji.
Ji
nak pokud ti to vadí, tak není nic jednoduchého než jim to říct. Ať příště přijdou radši ve 3 hod odpoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2035
2.2.15 22:48

Neohlasena navsteva v pul osme vecer? a v sestinedeli? To snad neeee… to bych vraždila… moje matka by mi to rozhodne neudelala… mam rada navštevy, klidne i neohlašene, ale ne v sestinedeli ne tak pozde…me dcerky 3 a pul a 10 mesicu maji rezim…v 6 vecere a pak se uklada spat a vsichni kolem me to musi respektovat…kdyz mam navstevu odpoledne, tak do šesty jsou pryč…v lete nekdy posedime na zahrade dyl…ale rozhoduju o tom jaaa…matka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
2.2.15 23:14

No tak to bych byla taky vytočená a to by koukaly na tu smršť hormonů.
Klidně bych i rodině při takové večerní přepadovce řekla, že jsem přeci říkala, že je mimi nachlazené a že na návštěvě se dohodneme koncem týdne.
A to že stály u kojení a halasily připomínky, no tak to si myslím, že zakladatelka má spíš svatou trpělivost, než že jí haraší, když je nevykázala do patřičných mezí.

Radím sdělit mamce, že potřebujete nyní klid, omezit vnější kontakt (chřipková epidemie mimochodem), chápete, že se chtějí účastnit, ale tak je možné si domluvit nějakou pomoc. Mně mamka nosila jídlo a hlídala mimi, když jsem se třeba v 6tinedělí sprchovala, ošetřovala atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.15 09:12

Ahoj holky,
kdyby te navsteve nepredchazel hovor s mamkou, ze ted je maly total na hromade (14ti denni mimi :( ) a ze navstevy jsme odmitli i u tech kteri maleho nevideli, jako napr. muj otec, tak bych to jeste unesla, ze jako nahodou sla okolo (i kdyz na prochazku v pul osme vecer nikdy nechodi)…v telefonu jsem ji durazne rekla, ze se na navsteve domluvime az koncem tydne telefonicky… ona na me ze uz nevi jak maly vypada apod… proste ho moc chtela videt (do cehoz se take dokazu vcitit), ale ono ji od zacatku unika, ze my mame sve potreby a ze ty jeji (videt mrne, mit hned fotky maleho aby se mohla chlubit) jsou jaksi vedlejsi… kdyz pak kojime (s cimz jsme meli doted problemy a jeste jsme dokrmovali) ozve se zarinceni zvonku, tak sme se vsichni tri cukli, jezis co se deje v pul osmy… a manzel sel otevrit, neslo te navsteve uz zabranit.. kdyz nam sdelili jake tu mame vedro, a kdyz jsme dokojili.. proc maleho pred spanim chovame, ze pak bude rozmazlenej a ja nevim co, tak to uz ve me zaclo vrit, ze tohle mame blbe a tak… pak se tu nahlas jevili nad fotkami apod… vubec nechapali ze maleho uspavame, podotykam, ze mame velmi maly byt.. pred tehu se o nas mamka temer nezajimala, ted by se pro vnouce rozkrajela :( a jeste jedna vec, na neohlasenou navstevu k nam nikdy nikdo nechodi, vzdy se vsichni vzajemne hlasime… jinak vy co piseteze jsem zhormonovana, mate pravdu, vecer uz sem jak chodici mrtvolka, a zrovna vcera se nam s manzou poprve povedlo vykoupat tak ze jsme mysleli, ze budeme mit treba pul hodinku pro sebe, nez padneme zhuntovany do postele :) jenze to skoncilo velkym stresem a nasranim :(

• Citovat
  • Upravit
869
3.2.15 09:20

Mě by to nevadilo. Akorát ty řeči proti chování ano, to bych oponovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
3.2.15 09:28

Koklko, uvědom si, že u ty jednou budeš babička, budeš chtít vidět své vnvnoučeouče, když bude nemocné tak dát radu. A při nemoci by opravdu mělo být chladněji (i běžně na spaní). Takže někdy není na škodu babičky vyslechnout a vzít si jejich rady k srdci

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.2.15 09:40

@lucenka jasny s tim se pocita, ze ma byt chladneji, jenze my sme zatopili kvuli koupani :) aby nam prcek nezmrznul… a oni prisli do toho vedra :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100