Přítel se pohádal se sestrou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4535
22.5.21 22:36

@PaníBovaryová nechápu. Jakože si to tady přečte? Ať si to přečte, aspon bude vědět, jak to bylo :mrgreen: snad budoucí Ing. Renkrát byl svepravny a mohl jít reklamovat křápy :lol:, že mu to lenost nedovolila, to už je druhá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14624
22.5.21 22:36
@brisco píše:
Přijde mi to vzájemné. VŠ sice byly zavřené, ale výuka normálně probíhala po internetu. VŠ studenti normálně pracují samostatně doma. ;)

Taky myslím :nevim: Jakože, on jí přece jen normálně řekne, proč nechodí na brigádu (s jasným podtextem - jen se válíš doma, lemro), načež ona začne bezdůvodně útočit, no věřila bys tomu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8437
22.5.21 22:41
@Michelle_M píše:
Taky myslím :nevim: Jakože, on jí přece jen normálně řekne, proč nechodí na brigádu (s jasným podtextem - jen se válíš doma, lemro), načež ona začne bezdůvodně útočit, no věřila bys tomu :D

Navíc poslední rok se spousta lidí “válí” doma, ale to neznamená, že nepracují nebo nestudují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21395
22.5.21 23:18
@Mallorka píše:
@PaníBovaryová nechápu. Jakože si to tady přečte? Ať si to přečte, aspon bude vědět, jak to bylo :mrgreen: snad budoucí Ing. Renkrát byl svepravny a mohl jít reklamovat křápy :lol:, že mu to lenost nedovolila, to už je druhá :mrgreen:

myslím, že jednou procitne, až se budoucímu Ing. nebude chtít zase pro křápy a bude muset zvedat zadek ona :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2558
23.5.21 00:20

Z toho jak se o nich vyjadřuješ mi přijde že chyba bude tak trochu i na vaší straně… krev v očích? Máš za švagrovou zombie? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
23.5.21 06:55

Taková vsuvka. Mně někdo říct, že se jako vysokoškolák poslední rok flákám doma, tak mám taky oči podlitý krví a toho dotyčnýho navíc asi umlátím notebookem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2765
23.5.21 09:14

Prestala bych tam jezdit, jestli budou chtit prijet oni tak ok, ale slusne. At si pritel vzpomene kde ma koule a udela si poradek. Ty se do toho nemichej, nejsi jeho manzelka. Nesedela bych a neposlouchala jak mu nadavaji, radsi bych rekla Pepiku nejak se mi udelalo spatne, mohl bys me prosim odvezt domu a bylo by. Az by se to stalo potreti, treba by to pochopili. Nechapu proc nekdo ublizuje svemu diteti, at uz tim ze ho ponizuje a nadava mu, tak tim, ze musi mit psy, kterych se dite boji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
23.5.21 12:49
@Anonymní píše:
Teď byla rok doma, školy přeci zavřely.

Tak studovat zrejme musela dal,ze.

musí přítel přijet hlídat byt.

Mylis se, nemusi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
23.5.21 14:36
@Anonymní píše:
Jenze co kdyz přijedou rodiče a stejně máma začne rýpat. To pojedou zbytečně. Je mi přítele líto, jestli měl takové peklo pořad..má moji rodinu snad víc rad, kde je vítán, kde dostane pochvalu a nemusí se cítit jak debilek.

Mluvíš o něm jako o malém harantovi, nebo jako kdyby byl nesvéprávný.
Celý se mi to zdá nějaký divný 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová