Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@PaníBovaryová nechápu. Jakože si to tady přečte? Ať si to přečte, aspon bude vědět, jak to bylo
snad budoucí Ing. Renkrát byl svepravny a mohl jít reklamovat křápy
, že mu to lenost nedovolila, to už je druhá ![]()
@brisco píše:
Přijde mi to vzájemné. VŠ sice byly zavřené, ale výuka normálně probíhala po internetu. VŠ studenti normálně pracují samostatně doma.
Taky myslím
Jakože, on jí přece jen normálně řekne, proč nechodí na brigádu (s jasným podtextem - jen se válíš doma, lemro), načež ona začne bezdůvodně útočit, no věřila bys tomu ![]()
@Michelle_M píše:
Taky myslímJakože, on jí přece jen normálně řekne, proč nechodí na brigádu (s jasným podtextem - jen se válíš doma, lemro), načež ona začne bezdůvodně útočit, no věřila bys tomu
Navíc poslední rok se spousta lidí “válí” doma, ale to neznamená, že nepracují nebo nestudují.
@Mallorka píše:
@PaníBovaryová nechápu. Jakože si to tady přečte? Ať si to přečte, aspon bude vědět, jak to bylosnad budoucí Ing. Renkrát byl svepravny a mohl jít reklamovat křápy
, že mu to lenost nedovolila, to už je druhá
myslím, že jednou procitne, až se budoucímu Ing. nebude chtít zase pro křápy a bude muset zvedat zadek ona ![]()
Z toho jak se o nich vyjadřuješ mi přijde že chyba bude tak trochu i na vaší straně… krev v očích? Máš za švagrovou zombie?
![]()
Taková vsuvka. Mně někdo říct, že se jako vysokoškolák poslední rok flákám doma, tak mám taky oči podlitý krví a toho dotyčnýho navíc asi umlátím notebookem.
Prestala bych tam jezdit, jestli budou chtit prijet oni tak ok, ale slusne. At si pritel vzpomene kde ma koule a udela si poradek. Ty se do toho nemichej, nejsi jeho manzelka. Nesedela bych a neposlouchala jak mu nadavaji, radsi bych rekla Pepiku nejak se mi udelalo spatne, mohl bys me prosim odvezt domu a bylo by. Az by se to stalo potreti, treba by to pochopili. Nechapu proc nekdo ublizuje svemu diteti, at uz tim ze ho ponizuje a nadava mu, tak tim, ze musi mit psy, kterych se dite boji.
@Anonymní píše:
Teď byla rok doma, školy přeci zavřely.
Tak studovat zrejme musela dal,ze.
musí přítel přijet hlídat byt.
Mylis se, nemusi.
@Anonymní píše:
Jenze co kdyz přijedou rodiče a stejně máma začne rýpat. To pojedou zbytečně. Je mi přítele líto, jestli měl takové peklo pořad..má moji rodinu snad víc rad, kde je vítán, kde dostane pochvalu a nemusí se cítit jak debilek.
Mluvíš o něm jako o malém harantovi, nebo jako kdyby byl nesvéprávný.
Celý se mi to zdá nějaký divný ![]()