Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Havlova píše:
Ona nárok na nic, kromě podpory v nezaměstnanosti, nemá. A je úplně mimo realitu. Mají čistý příjem 60K a tvrdí něco o nízkých platech. Kdyby se koukla na průměrný plat v ČR, zjistí, že to je 37K hrubého, což je 30-31K čistého. Když se odečte Praha, je to ještě o cca 4K méně. A ona chce dávky, aby mohla kupovat blbosti. Přece nebude říkat příteli.Příspěvek upraven 24.06.22 v 09:55
Jistě, že mu nemůže říkat, protože díky její minimální mentální kapacitě musí kasu držet on. To by to dopadlo, kdyby ne. On moc dobře ví, že se ty prachy rozkutálí, kdyby jí něco dal.
@Svistice píše:
Měla bys tu založit diskuzi, na jaké máš nárok dávky, aby Ti někdo mimo vycházky mohl skočit pro křupky. Viděla bych to na příspěveček na péči. Pokud zatajíš, že ta PN je jen dočasná, tak třeba dosáhneš i na nějaký ten důchodeček. A než se Ti to vyřídí na úřadě, manžel by si mohl vzít OČR.
Ještě příspěvek na dopravu (přeci tam nebude chodit pěšky). A dětem něco za psychickou újmu - ona nudící se matka je nebezpečná.
@Havlova píše:
Ona nárok na nic, kromě podpory v nezaměstnanosti, nemá. A je úplně mimo realitu. Mají čistý příjem 60K a tvrdí něco o nízkých platech. Kdyby se koukla na průměrný plat v ČR, zjistí, že to je 37K hrubého, což je 30-31K čistého. Když se odečte Praha, je to ještě o cca 4K méně. A ona chce dávky, aby mohla kupovat blbosti. Přece nebude říkat příteli.Příspěvek upraven 24.06.22 v 09:55
Ja vim, obvykle nejvic vyrvavaji o zlodejich ti, kteri sami premysli, jak ten stat oj.ebat. V aktualni situaci, kdy je realne, ze i spousta pracujicich lidi nebo senioru muze mit opravdu problem s hrazenim zakladnich nakladu, mi prijde snaha si o neco prilepsit podvodem jeste o neco amoralnejsi nez obvykle. A to jen proto, aby bylo vetsi „kapesne“ na kravoviny.
@Lilale píše:
@Kelsey to není žádný příběh. To je realita co vám na tom přijde nereálné
Je smutné, že někdo se automaticky vyhýbá hledání PRÁCE (vím, nepoužívat tohle sprosté slovo). A rovnou se zajímá o dávky. Možnost zatajit partnera, tak to je vrchol arogance, omezenosti. Nevím, jak to jinak nazvat
. Nejhorší je, že tobě to přijde normální. Když je to teda tvá realita.
Je mi horko - dostanu jako chudinka s bolavými zády nějaký příspěvek na bazén? Nejen, že bych se ochladila, ale ještě bych rehabilitovala. ![]()
Příspěvek upraven 24.06.22 v 10:27
@Lilale píše:
Došlo mi zrcadlo. Krása. Už jen pověsit.
Za to mohlo být křupek ![]()
Příspěvek upraven 24.06.22 v 10:23
@Kelsey píše:
Je smutné, že někdo se automaticky vyhýbá hledání PRÁCE (vím, nepoužívat tohle sprosté slovo). A rovnou se zajímá o dávky. Možnost zatajit partnera, tak to je vrchol arogance, omezenosti. Nevím, jak to jinak nazvat. Nejhorší je, že tobě to přijde normální. Když je to teda tvá realita.
Už tě snad půjdu hlásit. Takové sprosté slovo. ![]()
@Havlova píše:
Je mi horko - dostanu jako chudinka s bolavými zády nějaký příspěvek na bazén. Nejen, že bych se ochladila, ale ještě bych rehabilitovala.
Rovnou žádej o příspěvek Chorvatsko. Ta slaná voda pomůže. Měsíc máčení ve slané vodě by to mohlo spravit. Třeba by to pomohlo i na hnáty.
Kde se žádá?
@MrsNorris píše:
Za to mohlo být křupekPříspěvek upraven 24.06.22 v 10:23
I zrcadlem se dá křupnout.
On je až tak blbá, že neví, co psala před 5 stránkama, natož aby si pamatovala, co psala v té předešlé diskuzi. A ještě se bude rozkřikovat a cítit ukřivděná.
@Kelsey píše:
Rovnou žádej o příspěvek Chorvatsko. Ta slaná voda pomůže. Měsíc máčení ve slané vodě by to mohlo spravit. Třeba by to pomohlo i na hnáty.
Kde se žádá?
Já spíš Řecko. Tam by mi to určitě pomohlo víc. A alespoň s jedním doprovodem, co kdyby se mi přitížilo?
Na ty nohy bych taky našla jinou destinaci, vždyť jsou tam šutry, ježci a medúzy. Zkusila bych poslat žádost třeba do Havlíčkova Brodu, tam by mohli vyhovět.
@Havlova píše:
Já spíš Řecko. Tam by mi to určitě pomohlo víc. A alespoň s jedním doprovodem, co kdyby se mi přitížilo?
Na ty nohy bych taky našla jinou destinaci, vždyť jsou tam šutry, ježci a medúzy. Zkusila bych poslat žádost třeba do Havlíčkova Brodu, tam by mohli vyhovět.
Zadej o prispevek pro celou rodinu, protoze je znamo, ze psychika je pul zdravi a sama by ses kvalitne nezrekreovala
.
Řeckem vůbec nepohrdnu. Nechtěla jsem dělat takovou sociální zátěž. Proto jsem vyhrkla Chorvatsko.
@Kelsey píše: Řeckem vůbec nepohrdnu. Nechtěla jsem dělat takovou sociální zátěž. Proto jsem vyhrkla Chorvatsko.
Utahujes si opasek?