Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Alriga píše:
Víš, kolik stojí seno???
Nevím, přestože mě spousta lidí považuje za přežvýkavce, seno nejím…
![]()
@Premek_Orac píše:
@Lilale Léčbu poruch hradí zdravotní pojišťovna.
Formuluj přesně… Ještě si bude myslet, že porouchanou TV zaplatí VZP…
![]()
@bse.pedro píše:
Formuluj přesně… Ještě si bude myslet, že porouchanou TV zaplatí VZP…![]()
![]()
@TO_IT no my t. nerozhazeme ale všechny peníze z rodicaku a výplaty
něco si necháme že jo
@inkakřivák ne nemáme jen 7 tisíc výdaje. Máme náklady kolem 20 na energii, hypo, poplatky, net, doprava do jeho práce, 10 mám já a 30 zbyde mu.
Když je tu tolik zlých komentářu pak se nemůžu divit, když spousta lidí konci na depresích a na prášcích a páchají sebevraždy. Asi často je k tomu někdo dožene. Pak jsou lidi psychicky labilní.
No když se někomu stanete trnem v oku.
Ale já se nehroutim
mě to přijde tady úsměvné, že některé jsou vlastně naštvane a snad i závidí zrcadlo za 5 tisic
@Lilale píše:
@inkakřivák ne nemáme jen 7 tisíc výdaje. Máme náklady kolem 20 na energii, hypo, poplatky, net, doprava do jeho práce, 10 mám já a 30 zbyde mu.Když je tu tolik zlých komentářu pak se nemůžu divit, když spousta lidí konci na depresích a na prášcích a páchají sebevraždy. Asi často je k tomu někdo dožene. Pak jsou lidi psychicky labilní.
Ale já se nehroutimmě to přijde tady úsměvné, že některé jsou vlastně naštvane a snad i závidí zrcadlo za 5 tisic
Buď v klidu, tobě tady nikdo nic nezávidí. Rozhodně ne mozek ![]()
@Lilale píše:
@inkakřivák ne nemáme jen 7 tisíc výdaje. Máme náklady kolem 20 na energii, hypo, poplatky, net, doprava do jeho práce, 10 mám já a 30 zbyde mu.Když je tu tolik zlých komentářu pak se nemůžu divit, když spousta lidí konci na depresích a na prášcích a páchají sebevraždy. Asi často je k tomu někdo dožene. Pak jsou lidi psychicky labilní.
Ale já se nehroutimmě to přijde tady úsměvné, že některé jsou vlastně naštvane a snad i závidí zrcadlo za 5 tisic
Naštvané jsme proto, že chceš okrádat stát (tudíž nás, kteří vyděláváme) na dávkách, zapírat příjem manžela.
A jestli tu každej má rodinný rozpočet minimum 100 tisíc a vys tak ať má.
Peníze štěstí buď neudělají.
Bydlíme na Moravě v olomouckém kraji a tu mzdy nejsou vysoké. Jen pro pár vyvolených.
A jo jsem v ty díře spokojená, kde jezdí autobus každou chvilku. Jsem i spokojen a s tím, kde a jak bydlím.
@Havlova stát by měl pomoc rodinám s dětmi, vždyť oni okrádají nás na daních apd.
Co ten dráhy plyn, elektřina? To je taky lichva. Podle mě dali peníze Ukrajincům a teď to musí nějak vybrat.
Já sem jenom. napsala že po md, pokud nebudu mít práci, tak by se hodila nějaká podpora. Abych nebyla. uplne na nule než si něco najdu. Státu mi líto není. Inflace je vysoká jak prase.
Včera tady kolovalo, že 42tis. zbyde. Mám zmatek v těch číslech. Teď se ubralo na 30 tis.
A tím líp, že pravidelně jezdí autobus. Alespoň se dá dopravovat pohodlně do práce. Později děti do školy.
I když těch 5 km se dá zvládnout i na tom kole. To není žádná velká vzdálenost od města. Jestli teda to číslo 5 km od města sedí. Aby zase nebyla úprava.
@Lilale píše:
@Havlova stát by měl pomoc rodinám s dětmi, vždyť oni okrádají nás na daních apd.
Co ten dráhy plyn, elektřina? To je taky lichva. Podle mě dali peníze Ukrajincům a teď to musí nějak vybrat.
Já sem jenom. napsala že po md, pokud nebudu mít práci, tak by se hodila nějaká podpora. Abych nebyla. uplne na nule než si něco najdu. Státu mi líto není. Inflace je vysoká jak prase.
Je toto vůbec možné? Přečti si to po sobě a zamysli se.
@Kelsey no myslím si že podporovali Ukrajince a teď to po nás budou chtít zpět a že je drahý plyn kvůli válce možná podle mě je to dost zamotaný
@Kelsey jo je to 5 km k bodu města, kde začíná cedule.
Dohromady 60 -20 =40 zbyde
Tak, proč zmatek.