Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Lilale píše:
@Švédka87 ale.mi nedřeme vše na krev, postupně vše dokoupime.,co potřebujeme máme, máme světlo, teplo, jídlo, postel, televizi, kde se umýt a dítě má hračky máme dokonce i kuchyň stůl a židle jako takto nám nic nechybí
Takže idyla, jo? A co ten zakládající příspěvek, tě už neplatí?
@Lilale píše:,, Ručičky moje, vy dělat nebudete, vy mě nezivite!" Ty jsi fakt lepší než hajaja. A co by se ti líbilo? Vyzkumak?
@Kelsey jako to máš pravdu dřít někde ve fabrice za pár šupů se MI nechce, už sjme.twch fabrik zkusila dost všude dali málo a moc práce sedrena sem byla moc s EMI takový život nelíbí a nechci zase tak skončit někde u pasu nebo u stroje na nic práce
@Denisa56 nechá se udělat např. Střecha. Než se našetří třeba na fasádu tak se může nechat rekonstruovat střecha pro příklad. A tak pořád dokola.
@Lucy75 @divine woman holky, která je ta diskuze o nemocném manželovi?
@Betty MacDonald Betynko ahoooj
to si teda počti.. https://www.emimino.cz/…tize-467425/
@Lilale píše:I to je práce. Co si hvězdo představuješ, že budeš dělat? Válet se doma na dávkách? Ty musíš být opravdu troll.
@Kelsey jako to máš pravdu dřít někde ve fabrice za pár šupů se MI nechce, už sjme.twch fabrik zkusila dost všude dali málo a moc práce sedrena sem byla moc s EMI takový život nelíbí a nechci zase tak skončit někde u pasu nebo u stroje na nic práce
@Kelsey Asi už někde začaly prázdniny.
U nás se tedy prý furt trochu učej, procvičují. Učebnice odevzdávají až v pondělí.
@Svistice píše:
@Kelsey Asi už někde začaly prázdniny.U nás se tedy prý furt trochu učej, procvičují. Učebnice odevzdávají až v pondělí.
Syn dnes přinesl úkol. Budou se učit do středy. V pondělí sice odevzdají učebnice a bude zkráceno vyučování. Ale budou dál pokračovat v pracovních sešitech. Písanky se dokončí.
@Svistice píše:
@Kelsey Asi už někde začaly prázdniny.U nás se tedy prý furt trochu učej, procvičují. Učebnice odevzdávají až v pondělí.
U nás už všechno probrané. Čuměj na filmy, hrajou badmington, minigolf,…
@Lucy75 píše:taky ti zvedla tlak stejně jako mně, co…
Tvl, než by byla vděčná za dvě zdravé děti a za těch let, co on s ní ve zdraví byl a sportoval a byl tím „Princem“.. nemocí se přestal hodit do krámu.. mně se z toho úplně udělalo blbě..
zrovna Teď měly její ambice jít bokem a být muži co největší oporou (a to říkám jako velmi emancipovaná žena )
jak by asi jako Bechtěrevik to třetí dítě vychovával? jak dlouho? může jít jen o měsíce -pár let a to dítě ani neuzvedne… šílené, jak jsou někteří lidi zhýčkaní, fakt…
Jo. Sorry, ale to je k. r. á. v. a nebeská. ![]()
@Kelsey píše:
I to je práce. Co si hvězdo představuješ, že budeš dělat? Válet se doma na dávkách? Ty musíš být opravdu troll.
No doufám, že všechny dávky brzo zruší. Protože na ně nebude. Tak se ten tvůj sedře, když si vzal hvězdu, která má lachtaní paprče.
Ano, protože přece podpora je málo. Za co má kupovat řasenky? Kdyby si alespoň pamatovala, co kam napíše. ![]()
@Havlova píše:
Ano, protože přece podpora je málo. Za co má kupovat řasenky? Kdyby si alespoň pamatovala, co kam napíše.
Je mi celkem líto chlapů, když narazí na frndu, která takhle uvažuje. Práce ji nevoní. Nevyplatí se jí, aby vstala. Vím, nemám to sprosté slovo „práce“ opakovat 🙈. Stejně je to marné.
Toto snad není možný, do práce ne, ne, přece si nebude ničit život ve fabrice ![]()
@Kelsey píše:
Je mi celkem líto chlapů, když narazí na frndu, která takhle uvažuje. Práce ji nevoní. Nevyplatí se jí, aby vstala. Vím, nemám to sprosté slovo „práce“ opakovat 🙈. Stejně je to marné.
To je mazec, co?
@Betty MacDonald píše:
Aby ti z cen v Jeseníkách neslezly nehty na nohách.
Na konci dovolené si v lese vyhrabe zemljanku a bude čekat na další mateřskou, aby měla na cestu domů…
Teda pokud si do zemljanky nepořídí podsvícený zrcadlo, to by tam zůstala ještě o měsíc nebo dva déle…
![]()