Šetření partnera na všem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
80119
23.6.22 12:49

@Kelsey Já ti radím dobře, dej si pozor! Už zase je to tu - práce! Co když to tu čtou malé děti a ty takto vulgárně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
23.6.22 12:50
@inkakřivák píše:
@Kelsey Já ti radím dobře, dej si pozor! Už zase je to tu - práce! Co když to tu čtou malé děti a ty takto vulgárně!

Třeba si to slovo zafixují :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80119
23.6.22 12:54

Jo, pak to jednou řeknou ve školce a znáš děti, ty se hned všeho chytí. A zakladatelcino dítě to dotáhne domů a řekne to před mámou a co pak? S matkou to praskne o zem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
23.6.22 12:56
@Lilale píše:
@neila proč mimonovsky život co to je? Já si spokojená na vesnici město mám 5 km

přečti si to po sobě, pak ti to možná docvakne :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
23.6.22 12:58

@inkakřivák
To víš. Mi to ležení a kopyto hore leze na mozek :zed:. Volala jsem dneska kolegyni, ať mi donesou nějaké stříhání, lepení. Beru cokoli. Klidně budu třeba stříhat/ vyřezávat 400 diplomů pro děti. Nebo mi do pondělí praskne cévka. Takže práce je teď myšlenka, která pořád přebíhá na drátu od ucha k uchu 🙈 🙃. V televizi nic. Knížky jsou daleko. Nuda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80119
23.6.22 13:00

Já taky ležím. Druhý den a už toho mám plné zuby. Takže díky bohu za emimino a možnost si tu vybíjet otravenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42504
23.6.22 13:01
@Kelsey píše:
@inkakřivák
To víš. Mi to ležení a kopyto hore leze na mozek :zed:. Volala jsem dneska kolegyni, ať mi donesou nějaké stříhání, lepení. Beru cokoli. Klidně budu třeba stříhat/ vyřezávat 400 diplomů pro děti. Nebo mi do pondělí praskne cévka. Takže práce je teď myšlenka, která pořád přebíhá na drátu od ucha k uchu 🙈 🙃. V televizi nic. Knížky jsou daleko. Nuda.

A já budu mít klidový režim 6 týdnů v krční fixaci. Bez pletení, háčkování. Asi chcipnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
23.6.22 13:10

Zatím nejde chodit do schodů. Jak udělám krok, tak střílí křeč. Sousedka mi včera donesla mast. Ta mám pocit, že konečně trošku zabírá. Původně jsem plánovala, že dneska zavolám lékaři, ať mi od zítra zruší PN.
Ale musím počkat do pondělí, než půjdu k němu na kontrolu. Protože schodům se nelze vyhnout v práci. Ale v úterý půjdu. Sice nevím, kde dám nohu s tou ozdobou. Tak velkou botu nemáme. Loni jsem se s koťaty nerozloučila a nemohla jsem jim dát dárky. A letos to samé. Zas mám vše koupené, připravené. Kdybych se tam plazit měla nebo o berlích skákat. Tak jim je letos předám a osobně. Jen potřebuji, aby dojel manžel a převezl mi košík. Mi nebaví ležet. Sedět taky nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42188
23.6.22 13:10
@inkakřivák píše:
Já taky ležím. Druhý den a už toho mám plné zuby. Takže díky bohu za emimino a možnost si tu vybíjet otravenost.

Já mám pro změnu hexenšus. A to odjíždíme příští víkend na dovolenou. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42504
23.6.22 13:21
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
23.6.22 13:26

To jsme tady parta 🙈 🤯. Sraz někde v lázních.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42504
23.6.22 13:28
@Kelsey píše:
To jsme tady parta 🙈 🤯. Sraz někde v lázních.

Ve Velkých Losinách a můžem dát scuka se zakladatelkou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
23.6.22 13:31

To je tak když chci nutné dům. Pak zjistím že na něj vlastně nemám a nevím jak dál, dru to všechno na krev ale hlavně že bude dům. Takhle diskuze už tu nedávno jedna byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
23.6.22 13:35

@neila Než to postupně pochybné dodělji a pokud vůbec tak se zas bude muset rekonstruovat to co se dělalo jako první. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
23.6.22 13:37
@Švédka87 píše:
To je tak když chci nutné dům. Pak zjistím že na něj vlastně nemám a nevím jak dál, dru to všechno na krev ale hlavně že bude dům. Takhle diskuze už tu nedávno jedna byla.

Už za dob třeba moji babi, když se stavilo před mnoha lety. Tak nebylo vše hned hotové. Nebylo vše hned podle tehdejší poslední módy. Udělalo se nutné k žití. A taky se dodělávalo třeba něco postupně. Taky vše nebylo hned. Problém je, když je jeden příjem pro rodinu. A druhý chce, chce.
Ale slovo „práce“ je sprosté slovo. Ještě chce toho partnera zapřít, ať může ždímat dávky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí