Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Lilale píše:
@Cenarius kdes přišla na ty 1-2 milionů? Máme vše kromě schodů a podlah nahoře a chybí světla a 1 dveře, fasáda z venku. Chybí pergola a nový plot. Budem bourat jednu sopu a vystavíme sami v novém. Chybí nějaké nepodstatné skříně. Je toho dost, ale 2 miliony to stát nebude si myslím.
Tak se podívej, kolik stojí metr čtvereční fasády. Kolik stojí metr omítky. Kolik stojí kilo železa. A uvidíš. Očividně si to představuješ jak Hurvínek válku. Chudák tvůj chlap.
A mimochodem, určitě na záchodě nemusíš topit. Pochybuji, že by vám tam mrzlo. A při tvém postoji k penězům budeš brzy ráda, že si zatopis krbovkama aspoň v obýváku.
@inkakřivák píše:
Tak se podívej, kolik stojí metr čtvereční fasády. Kolik stojí metr omítky. Kolik stojí kilo železa. A uvidíš. Očividně si to představuješ jak Hurvínek válku. Chudák tvůj chlap.
A mimochodem, určitě na záchodě nemusíš topit. Pochybuji, že by vám tam mrzlo. A při tvém postoji k penězům budeš brzy ráda, že si zatopis krbovkama aspoň v obýváku.
Koncem dubna bylo už docela teplo, ne?
@Lilale píše:
@Kelsey ale vidím, pergolu si budeme delat svépomocí, šopu sami zbourame a sami postavíme máme staré cihly z toho domu, kde bydlíme, tak ty nejspíš použijeme na ten zahradní domek „šopu“Barák jsme koupili před dvěma roky ve stavu hrůzy. Dělali jsme stropy podlahy bourali zdi, příčky.,bourali schody, nová okna, střecha. Elektrika, plyn, trubky, voda. Vše nové. I dispozice. Hodně si na tom namakali. Vrazili jsme do toho milion do ty rekonstrukce že vším všudy co teď máme. A za milion to koupili. Na to ej ta hypo. My umíme ušetřit peníze za řemeslníky.
Kecáš, to ti klidně řeknu. Protože jsme střechu dělali loni, malou a vím, co stala. Vím, co stojí stropy, co stojí materiál. Takže jestli tohle všechno jste udělali za jeden milion, tak se tím běžte živit. Protože vy to zbouchnete za milion a klientovi můžete klidně vyúčtovat dva půl a bude si myslet, jak vás odrbal. Ty prostě buď úplně lžeš, anebo máš potíže s čísly. Tvému muži se nedivím.
@Havlova Asi jo. Nevím. My jedeme dům na krbovky v obýváku. Máme sice přímotop, ale ten zapínáme jen v pokojíčku pro hosty, když máme.
Tahle kráska buď těžce lže, nebo nic neví a vymýšlí si.
@Lilale píše:
@TopSecret to nám dělá rodina elektriku. Nechtějí nic za práci jen platíme materiál kabely atdPartner je šikovný a můj otec hlavně nám taky pomáhá a pomáhal
Děláme to postupně protože jsem nechtěli vysokou hypotéku.
Chtěli jsme jen hypo na dům a zbytek jsme udělali z úspor a něco nám věnovali moji rodiče. (Finance)
V zoo jsme byli v neděli a fakt už to není levný výlet.
Na dovču taky jedeme. Nic, ale luxusního Jeseníky.
U nás v Jeseníkách jsou ceny takový, že známá dala za týden s dítětem stejně, jako v Chorvatsku.
@Betty MacDonald píše:
U nás v Jeseníkách jsou ceny takový, že známá dala za týden s dítětem stejně, jako v Chorvatsku.
Tak já bych raději do těch Jeseníku, nez do Chorvatska. ![]()
@Alriga ale jako proč? Proč nám přeješ krizi? Proč vůbec někdo přeje lidem utahování opasků a zdražování?
@inkakřivák píše:
@Havlova Asi jo. Nevím. My jedeme dům na krbovky v obýváku. Máme sice přímotop, ale ten zapínáme jen v pokojíčku pro hosty, když máme.
Tahle kráska buď těžce lže, nebo nic neví a vymýšlí si.
Na záchodě mám nastavené topení na nezámrznou teplotu. V koupelně poslední stáhne topení na 18, vecer pak nastavím na víc. V ložnici mám na 16. V děcáku a obýváku topíme na 18, před příchodem domů se zvedne na 21. V noci netopíme.
@Svistice píše:
Tak já bych raději do těch Jeseníku, nez do Chorvatska.
Jasně, ale ať si madam nemyslí, že na severu Moravy bude bůhvíjaká láce.
@stalenaivka jo verimm, že jednou se to dokončí a bude to dobré.
@Lilale píše:
@Alriga ale jako proč? Proč nám přeješ krizi? Proč vůbec někdo přeje lidem utahování opasků a zdražování?
No, protože některým je to zapotřebí, aby se jaksi naučily počítat.
@Lilale píše:
Protože spousta lidí doslova vyhazuje prachy oknem a pak očekává, že jim bude „stát“ dotovat energie, aby nezmrzli. Zjednodušeně řečeno jazykem pro foxteriéry.
@adamcoka já se m v klidu vše postupně to on by nejraději své hned a štve ho že na to není. Prostě nejsme milionáři ani boháči. Musíme postupně
@Lilale píše:
@adamcoka já se m v klidu vše postupně to on by nejraději své hned a štve ho že na to není. Prostě nejsme milionáři ani boháči. Musíme postupně
Však jo, postupně, hlavně, že drahý zrcadlo má v tvým světě prioritu.