Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Alriga píše:
Protože spousta lidí doslova vyhazuje prachy oknem a pak očekává, že jim bude „stát“ dotovat energie, aby nezmrzli. Zjednodušeně řečeno jazykem pro foxteriéry.
Co energie, ale řasenku a křupky pro dítě. ![]()
@Betty MacDonald jo tak všude je draho
Já vím teď je ještě dráž a v Chorvatsku tak podrazil a už před 3 Romana a.tam bylo draho pro mě.
Vše je drahy a tak nechápu proč někdo přeje lidem aby neměli co do huby.
Aby nemohli zajet někam na výlet.
Nechápu to
@inkakřivák jo však mi převážně už topili. Krbovkama a termostat se vypl a bylo i 25 stupňů v zimě, že jsme museli větrat. Takže pak si ten plyn může vláda strčit do zadku.
@Betty MacDonald zrovna tam jedeme když mám po mateřské a partner po výplatě tak to je fajn
@Lilale píše:
@Betty MacDonald jo tak všude je draho
Já vím teď je ještě dráž a v Chorvatsku tak podrazil a už před 3 Romana a.tam bylo draho pro mě.Vše je drahy a tak nechápu proč někdo přeje lidem aby neměli co do huby.
Aby nemohli zajet někam na výlet.
Nechápu to
Já reaguju na to, co VŠECHNO jsem od tebe četla. Tak si nehrej na ublíženou chudinku. V tvé minule diskuzi tě nejvíc zajímalo, jak oj.ebat stát a jestli se vyplatí zapřít partnera. Pak s tebe vylezlo, že nebudeš mít ani na řasenku a křupky. To jsou úplně stejně důležitý věci, jako podsvícený zrcadlo, prostě potřebuješ padnout na hubu, aby sis trošku srovnala priority.
@Betty MacDonald tak sjme to trošku přehnala no
No tak nechci být po konci md bez peněz
Pokud nenajdu hned práci budu ráda i za těch 5 tisíc
@Lilale píše:
@Betty MacDonald zrovna tam jedeme když mám po mateřské a partner po výplatě tak to je fajn
NO VÝBORNĚ
Proč mě to vlastně nepřekvapuje ![]()
@Betty MacDonald prostě se mi líbilo a bude tam viset několik let a koupelna už je dodělána skoro vše.
Tak stalo to ta rekonstrukce asi 1;5 milionů přesně nevím.
@Lilale píše:
@Betty MacDonald tak ještě že to tak vychází
dva roky jsme nikde nebyli
@Lilale píše:
Kdyby nebyla takova momentálně jednodušší, tak jsi si mohla těch 5 tisíc nechat na autoškolu a zvýšit si svou šanci na trhu práce.
Vzpomen si na to před zrcadlem, až budeš shánět zaměstnání a snažit se kloubit dojíždění a dítě
@Havlova byla i zima pršelo tam jsme ještě párkrát zatopili. Pak už ne
@Lilale píše:
@Betty MacDonald prostě se mi líbilo a bude tam viset několik let a koupelna už je dodělána skoro vše.Tak stalo to ta rekonstrukce asi 1;5 milionů přesně nevím.
@Lilale píše:
@Betty MacDonald tak ještě že to tak vychází![]()
dva roky jsme nikde nebyli
Aby ti z cen v Jeseníkách neslezly nehty na nohách.