Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@neila proč mimonovsky život co to je? Já si spokojená na vesnici město mám 5 km
@Lilale Takže žádné objednávání státu na dávkách, abys mohla dítěti koupit vodu a křupky?
Já ti poradím, jo? Přečti si svoje diskuze a dělej si poznámky, cos kde tvrdila. A pak zkus vymyslet nový příběh, kde ti to všechno bude ladit. Lháře nemá nikdo rád. A ještě tak hloupé.
@Lilale píše:
@Svistice jako není to úplně díra 6 km je velký město
Uklidni se svišti.😁
Už dost přeháníš
No ale dle tve předchozí diskuze se tam do práce bez auta nedostaneš. Btw, 6 km se dá mimo vyloženě mrazy i na kole, ale tobe se prácovat evidentně moc nechce.
Soudruzi někde museli udělat chybu.
@Lilale píše:
@Svistice nemám auto, autoškolu mám, nechci řídit a stejně je drahý benzín tak by se mi asi ani nevyplatilo nikde moc dojíždětPrávě tu stojí za nic v okolí a auto stojí pravý pojistky benzín hrozny peníze
Jak se budeš přepravovat do práce? Máš něco v místě bydliště a nemuset dojíždět?
@Lilale píše:
@Svistice![]()
tak lidi normálně jezdí po výplatě. Na nákup na výlet někdo i na dovču někdo šetří celej rok dřív jsem měla úspory když jsem jela někde k moři
Lidi normálně jezdí kdykoliv. Před výplatou i po výplatě. Lidé (alespoň někteří) s tím výdajem počítají dopředu a nemusí čekat na výplatu.
@Lilale píše:
@Betty MacDonaldty jsi sama postižená. Ty nechápeš nic
Prostě enchi auto když ej drahého benzín. My tu nemáme nějak vysoký platy. Nechci platit vysoký roční pojistky. Prostě nechci. Ano bez auta je to hroši třeba časem až budu mít dobrou mzdu tak třeba už se to vyplatí.
Vy máte nízké platy, ale muž vydělá přes 50K čistého?
@Kelsey píše:
Jak se budeš přepravovat do práce? Máš něco v místě bydliště a nemuset dojíždět?
Fuj! Práce! Jsi se zbláznila? Žádná není. Půjde na stát o dávky, protože chce mít svoje peníze, a partnera zapře. A ty hned,, práce ". Opatrně s vulgaritami!
@Havlova píše:
Vy máte nízké platy, ale muž vydělá přes 50K čistého?
Jojo, ale o prachy na křupky podojit stát. Mimochodem, kolik by jich bylo za pět tisíc?
@inkakřivák píše:
Fuj! Práce! Jsi se zbláznila? Žádná není. Půjde na stát o dávky, protože chce mít svoje peníze, a partnera zapře. A ty hned,, práce ". Opatrně s vulgaritami!
Přesně tak, tohle připitomělý netáhlo by se mohlo urazit.
@bse.pedro To by si to musela kupovat v Pařížské street aby to mělo cenu schodiště.
@Lilale píše:
@Betty MacDonaldty jsi sama postižená. Ty nechápeš nic
Prostě enchi auto když ej drahého benzín. My tu nemáme nějak vysoký platy. Nechci platit vysoký roční pojistky. Prostě nechci. Ano bez auta je to hroši třeba časem až budu mít dobrou mzdu tak třeba už se to vyplatí.
Však neměj auto. Jezdí MHD a můžeš jezdit na kole. Ono těch 5km nic není. Moje teta jezdila léta na obyčejném kole do práce od Holešova někde k Hulínu. Až teď dva roky zpět si pořídila elektrokolo. Přála si ho k 50r., aby se jí líp jezdilo do práce.
Spíš je problém, že ty se prezentuješ, že tobě práce moc nevoní a nepočítá se s ní.