Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Švédka87 Takových lidí je hodně. Jenže málokdy se to sejde s takovou hlouposti jako zde. Že v jedné diskuzi sonduju, jak odrbat stát a dělám chudinku, co nemá na křupky pro dítě, a dre bidu s nouzí, a v druhé kupuju zbytečnosti, protože se mi líbí a chci je teď.
@inkakřivák píše:
@Švédka87 Takových lidí je hodně. Jenže málokdy se to sejde s takovou hlouposti jako zde. Že v jedné diskuzi sonduju, jak odrbat stát a dělám chudinku, co nemá na křupky pro dítě, a dre bidu s nouzí, a v druhé kupuju zbytečnosti, protože se mi líbí a chci je teď.
Hele, teď se tu roztrhl pytel se zodpovědností. Viz ta hvězda, které je 33, má dvě deti a manžela o dost staršího. Dokud byl ok, tak byl princ. Teď je nemocnej, nemůže sportovat a ona už ho ma fakt dost. A chce třetí dítě. A chce!
@Betty MacDonald píše:
Ve Velkých Losinách a můžem dát scuka se zakladatelkou
Tam jsme byli loni. Ceny fakt „za hubičku“.
@Alriga Jo, ta je dobrá. Ale tam by se to mohlo krásné vyřešit. Ona se rozvede, jak se si mladšího, ten klidně to jedno dítě udělá, a u ní se objeví třeba roska. A co udělá mladej? No najde si zdravou na výlety.
Jako tady jsou bezvadný diskuze. Třeba ta o prodeji domu s nájemníky.,,A my to platit nechceme!"
Asi jsem opravdu paranoidní nebo mám zakalený mozek. Ale mi přijde, že někteří anonymové jsou vejce vejci. Přestože je jiný příběh. Tak ten způsob psaní je velmi podobný.
@Kelsey A další dobrá pro marody Přerušení dovolené kvůli dovolené v zahraničí. Dnes to tu fakt jede.
@Švédka87 píše:
@neila Než to postupně pochybné dodělji a pokud vůbec tak se zas bude muset rekonstruovat to co se dělalo jako první.
jj, přesně to jsem ji napsala ve své první reakci, mimo jiného teda… Ale to je jak hrách o zeď
@Švédka87 píše:
@neila Než to postupně pochybné dodělji a pokud vůbec tak se zas bude muset rekonstruovat to co se dělalo jako první.
To myslíš jak, my taky rekonstruujeme sami starej barák a podle tvé teorie bychom tedy měli pak znovu nechat kopat kanalizaci, předělat podlahové topení, znovu prebourat a vystavět příčky. To je blbost, že. Za dva, tři roky neodejde nic, elektrika, přípojky vody, odpady, nakonec ani nové lino. Některé tady dost prehanite.
@Havlova 50-53 vydělává nádře se myslí si, že by mohl mít víc já si to taky myslim, zaslouží si to
Já mám mateřskou 10 to je málo ne
@inkakřivák jezdí v té dítě autobusy co půl hodiny přes ru naší díru je hlavní tah do města
@Kelsey jako to máš pravdu dřít někde ve fabrice za pár šupů se MI nechce, už sjme.twch fabrik zkusila dost všude dali málo a moc práce sedrena sem byla moc s EMI takový život nelíbí a nechci zase tak skončit někde u pasu nebo u stroje na nic práce
@Alriga píše:
Hele, teď se tu roztrhl pytel se zodpovědností. Viz ta hvězda, které je 33, má dvě deti a manžela o dost staršího. Dokud byl ok, tak byl princ. Teď je nemocnej, nemůže sportovat a ona už ho ma fakt dost. A chce třetí dítě. A chce!
@Švédka87 ale.mi nedřeme vše na krev, postupně vše dokoupime.,co potřebujeme máme, máme světlo, teplo, jídlo, postel, televizi, kde se umýt a dítě má hračky máme dokonce i kuchyň stůl a židle jako takto nám nic nechybí
@Lucy75 Ráda tě čtu, máš to fakt v hlavě srovnané. V dnešní době bude skučet generace 20-30, vyrostli v období blahobytu a najednou se všechno zdražuje a nebudou peníze na zbytečnosti. A to ostatní raději ani nekomentuju. Taky jsem tu diskusi o nemocném manželovi četla.