Šetření partnera na všem

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
79841
23.6.22 13:39

@Švédka87 Takových lidí je hodně. Jenže málokdy se to sejde s takovou hlouposti jako zde. Že v jedné diskuzi sonduju, jak odrbat stát a dělám chudinku, co nemá na křupky pro dítě, a dre bidu s nouzí, a v druhé kupuju zbytečnosti, protože se mi líbí a chci je teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
23.6.22 13:42
@inkakřivák píše:
@Švédka87 Takových lidí je hodně. Jenže málokdy se to sejde s takovou hlouposti jako zde. Že v jedné diskuzi sonduju, jak odrbat stát a dělám chudinku, co nemá na křupky pro dítě, a dre bidu s nouzí, a v druhé kupuju zbytečnosti, protože se mi líbí a chci je teď.

Hele, teď se tu roztrhl pytel se zodpovědností. Viz ta hvězda, které je 33, má dvě deti a manžela o dost staršího. Dokud byl ok, tak byl princ. Teď je nemocnej, nemůže sportovat a ona už ho ma fakt dost. A chce třetí dítě. A chce!

• Citovat
  • Upravit
41885
23.6.22 13:48

@Betty MacDonald Díky. Ty se taky uzdrav.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41885
23.6.22 13:50
@Betty MacDonald píše:
Ve Velkých Losinách a můžem dát scuka se zakladatelkou :mrgreen:

Tam jsme byli loni. Ceny fakt „za hubičku“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79841
23.6.22 13:57

@Alriga Jo, ta je dobrá. Ale tam by se to mohlo krásné vyřešit. Ona se rozvede, jak se si mladšího, ten klidně to jedno dítě udělá, a u ní se objeví třeba roska. A co udělá mladej? No najde si zdravou na výlety.
Jako tady jsou bezvadný diskuze. Třeba ta o prodeji domu s nájemníky.,,A my to platit nechceme!"

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
23.6.22 14:08

Asi jsem opravdu paranoidní nebo mám zakalený mozek. Ale mi přijde, že někteří anonymové jsou vejce vejci. Přestože je jiný příběh. Tak ten způsob psaní je velmi podobný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79841
23.6.22 14:29

@Kelsey A další dobrá pro marody Přerušení dovolené kvůli dovolené v zahraničí. Dnes to tu fakt jede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
23.6.22 16:56
@Švédka87 píše:
@neila Než to postupně pochybné dodělji a pokud vůbec tak se zas bude muset rekonstruovat to co se dělalo jako první. :roll:

jj, přesně to jsem ji napsala ve své první reakci, mimo jiného teda… Ale to je jak hrách o zeď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
23.6.22 17:04
@Švédka87 píše:
@neila Než to postupně pochybné dodělji a pokud vůbec tak se zas bude muset rekonstruovat to co se dělalo jako první. :roll:

To myslíš jak, my taky rekonstruujeme sami starej barák a podle tvé teorie bychom tedy měli pak znovu nechat kopat kanalizaci, předělat podlahové topení, znovu prebourat a vystavět příčky. To je blbost, že. Za dva, tři roky neodejde nic, elektrika, přípojky vody, odpady, nakonec ani nové lino. Některé tady dost prehanite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
518
23.6.22 17:14

@Havlova 50-53 vydělává nádře se myslí si, že by mohl mít víc já si to taky myslim, zaslouží si to

Já mám mateřskou 10 to je málo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
518
23.6.22 17:15

@inkakřivák jezdí v té dítě autobusy co půl hodiny přes ru naší díru je hlavní tah do města

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
518
23.6.22 17:20

@Kelsey jako to máš pravdu dřít někde ve fabrice za pár šupů se MI nechce, už sjme.twch fabrik zkusila dost všude dali málo a moc práce sedrena sem byla moc s EMI takový život nelíbí a nechci zase tak skončit někde u pasu nebo u stroje na nic práce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24761
23.6.22 17:20
@Alriga píše:
Hele, teď se tu roztrhl pytel se zodpovědností. Viz ta hvězda, které je 33, má dvě deti a manžela o dost staršího. Dokud byl ok, tak byl princ. Teď je nemocnej, nemůže sportovat a ona už ho ma fakt dost. A chce třetí dítě. A chce!
;) taky ti zvedla tlak stejně jako mně, co…
Tvl, než by byla vděčná za dvě zdravé děti a za těch let, co on s ní ve zdraví byl a sportoval a byl tím „Princem“.. nemocí se přestal hodit do krámu.. mně se z toho úplně udělalo blbě..
zrovna Teď měly její ambice jít bokem a být muži co největší oporou (a to říkám jako velmi emancipovaná žena )
jak by asi jako Bechtěrevik to třetí dítě vychovával? jak dlouho? může jít jen o měsíce -pár let a to dítě ani neuzvedne… šílené, jak jsou někteří lidi zhýčkaní, fakt…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
518
23.6.22 17:24

@Švédka87 ale.mi nedřeme vše na krev, postupně vše dokoupime.,co potřebujeme máme, máme světlo, teplo, jídlo, postel, televizi, kde se umýt a dítě má hračky máme dokonce i kuchyň stůl a židle jako takto nám nic nechybí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
23.6.22 17:24

@Lucy75 Ráda tě čtu, máš to fakt v hlavě srovnané. V dnešní době bude skučet generace 20-30, vyrostli v období blahobytu a najednou se všechno zdražuje a nebudou peníze na zbytečnosti. A to ostatní raději ani nekomentuju. Taky jsem tu diskusi o nemocném manželovi četla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí