Šetření partnera na všem

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
518
23.6.22 18:53

@Betty MacDonald ty jsi co zač jsi stará nebo mlada? A ty bydlíš jak ve vile a děláš doktorku? Na co si tady hraješ? Dokážes urážet a ponižovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
23.6.22 18:54
@bse.pedro píše:
Neééé, já su Vévodkyně z Winsdoru, válím se doma a žiju z toho, co mi donese chlap… Jenže ten můj víc maká, takže mi donese aj křupky a rtěnky a aj zrcadlo a turecké med z půti… :pankac: 8)

Aj plyn aj bazén aj pštrosa? 8o

• Citovat
  • Upravit
Alriga
23.6.22 18:55
@Lilale píše:
@Betty MacDonald ty jsi co zač jsi stará nebo mlada? A ty bydlíš jak ve vile a děláš doktorku? Na co si tady hraješ? Dokážes urážet a ponižovat.

Betyno, ty doktorko jedna! :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
42276
23.6.22 18:55
@Lilale píše:

Hoď si mokrej hadr na čelo, ať ti neprdne cévka. Mimochodem, nejvíc ses tady shodila ty sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79841
23.6.22 18:56
@Lilale píše:
@inkakřivák já sem nikdy pro peníze na úřad nechodila nijak účelně vždy jsem makaka a když jsem. nemohka. najit práci tak sem brala podporu to je jasný

Aha, ty ses tam jen tak stavila cestou ke kamosce, viď? Nikdy ne účelně jen pro peníze. Chápu. A tos nemohla najít práci jakou? Co se v ní nemusí dělat a dostáváš kopec peněz? To se nahledas.
Je mi jasný, že do fabriky se ti nechce a dělat prostě nebudeš. Tak kde skončíš? Na pracáku. A ještě budeš zkoušet zatloukat partnera, abys dosáhla na kdejakou dávku. Všechno lepší, než makat, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42276
23.6.22 18:56
@Alriga píše:
Betyno, ty doktorko jedna! :potlesk:

Doktorka s vilou, když tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
23.6.22 18:57
@Betty MacDonald píše:
Doktorka s vilou, když tak.

Ne! Docentka s palácem! :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Alriga
23.6.22 18:57
@inkakřivák píše:
Aha, ty ses tam jen tak stavila cestou ke kamosce, viď? Nikdy ne účelně jen pro peníze. Chápu. A tos nemohla najít práci jakou? Co se v ní nemusí dělat a dostáváš kopec peněz? To se nahledas.
Je mi jasný, že do fabriky se ti nechce a dělat prostě nebudeš. Tak kde skončíš? Na pracáku. A ještě budeš zkoušet zatloukat partnera, abys dosáhla na kdejakou dávku. Všechno lepší, než makat, viď?
Říká se „makak“, ne makat!
  • Citovat
  • Upravit
23918
23.6.22 18:58
@Alriga píše:
Aj plyn aj bazén aj pštrosa? 8o

:pankac: :pankac: :pankac: Aj kolotoč, když si dám flašu domácího liquére… :pankac: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
23.6.22 19:00
@bse.pedro píše: :pankac: :pankac: :pankac: Aj kolotoč, když si dám flašu domácího liquére… :pankac: 8)

Já mám aj koňa, ale je to sviňa arabská, kůše!

• Citovat
  • Upravit
518

@Betty MacDonald a čím jako že mě štve partnerova sedření na drobnostech? Já taky šetřím celek život ale ne tak vehementně. Ty jsi krava. Mě by zajímalo co jsi zač.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79841

@Alriga Budu si pamatovat. S takovými slovy se musí opatrně, mírně dávkovat. Až si zvykne na makaka, tak to jedno písmenko třeba vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79841
23.6.22 19:01
@Alriga píše:

Tak ho taky kousni. A až bude nejhůř, tak ho zakousnes a budou hody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23918
23.6.22 19:02
@Alriga píše:

Hatátitláááá… :pankac: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79841
23.6.22 19:04

@Lilale Ty jsi fakt boží! Ty celej život setris. Kupuješ jen maličkosti jako zrcadlo za pět litrů z příjmů deset. No bylo by pěkné vidět, jak to musí vypadat, když nesetris! Ty mě fakt bavíš. Jen teda ten tvůj chlap je chudák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí