Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Betty MacDonald ty jsi co zač jsi stará nebo mlada? A ty bydlíš jak ve vile a děláš doktorku? Na co si tady hraješ? Dokážes urážet a ponižovat.
@bse.pedro píše:
Neééé, já su Vévodkyně z Winsdoru, válím se doma a žiju z toho, co mi donese chlap… Jenže ten můj víc maká, takže mi donese aj křupky a rtěnky a aj zrcadlo a turecké med z půti…![]()
Aj plyn aj bazén aj pštrosa? ![]()
@Lilale píše:
@Betty MacDonald ty jsi co zač jsi stará nebo mlada? A ty bydlíš jak ve vile a děláš doktorku? Na co si tady hraješ? Dokážes urážet a ponižovat.
Betyno, ty doktorko jedna! ![]()
@Lilale píše:
Hoď si mokrej hadr na čelo, ať ti neprdne cévka. Mimochodem, nejvíc ses tady shodila ty sama.
@Lilale píše:
@inkakřivák já sem nikdy pro peníze na úřad nechodila nijak účelně vždy jsem makaka a když jsem. nemohka. najit práci tak sem brala podporu to je jasný
Aha, ty ses tam jen tak stavila cestou ke kamosce, viď? Nikdy ne účelně jen pro peníze. Chápu. A tos nemohla najít práci jakou? Co se v ní nemusí dělat a dostáváš kopec peněz? To se nahledas.
Je mi jasný, že do fabriky se ti nechce a dělat prostě nebudeš. Tak kde skončíš? Na pracáku. A ještě budeš zkoušet zatloukat partnera, abys dosáhla na kdejakou dávku. Všechno lepší, než makat, viď?
@Alriga píše:
Betyno, ty doktorko jedna!
Doktorka s vilou, když tak.
@Betty MacDonald píše:
Doktorka s vilou, když tak.
Ne! Docentka s palácem! ![]()
@inkakřivák píše:Říká se „makak“, ne makat!
Aha, ty ses tam jen tak stavila cestou ke kamosce, viď? Nikdy ne účelně jen pro peníze. Chápu. A tos nemohla najít práci jakou? Co se v ní nemusí dělat a dostáváš kopec peněz? To se nahledas.
Je mi jasný, že do fabriky se ti nechce a dělat prostě nebudeš. Tak kde skončíš? Na pracáku. A ještě budeš zkoušet zatloukat partnera, abys dosáhla na kdejakou dávku. Všechno lepší, než makat, viď?
@Alriga píše:
Aj plyn aj bazén aj pštrosa?
Aj kolotoč, když si dám flašu domácího liquére…
![]()
@bse.pedro píše:![]()
![]()
Aj kolotoč, když si dám flašu domácího liquére…
![]()
Já mám aj koňa, ale je to sviňa arabská, kůše!
@Betty MacDonald a čím jako že mě štve partnerova sedření na drobnostech? Já taky šetřím celek život ale ne tak vehementně. Ty jsi krava. Mě by zajímalo co jsi zač.
@Alriga Budu si pamatovat. S takovými slovy se musí opatrně, mírně dávkovat. Až si zvykne na makaka, tak to jedno písmenko třeba vydrží.
@Alriga píše:
Tak ho taky kousni. A až bude nejhůř, tak ho zakousnes a budou hody.
@Alriga píše:
Hatátitláááá…
![]()
@Lilale Ty jsi fakt boží! Ty celej život setris. Kupuješ jen maličkosti jako zrcadlo za pět litrů z příjmů deset. No bylo by pěkné vidět, jak to musí vypadat, když nesetris! Ty mě fakt bavíš. Jen teda ten tvůj chlap je chudák.