Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Lilale píše:
@Havlova stát by měl pomoc rodinám s dětmi, vždyť oni okrádají nás na daních apd.
Co ten dráhy plyn, elektřina? To je taky lichva. Podle mě dali peníze Ukrajincům a teď to musí nějak vybrat.
Já sem jenom. napsala že po md, pokud nebudu mít práci, tak by se hodila nějaká podpora. Abych nebyla. uplne na nule než si něco najdu. Státu mi líto není. Inflace je vysoká jak prase.
Jsi fakt marná. Podporu dostaneš. To, že chceš zapřít vysoce nadstandardní příjem partnera je sprostá zlodějina. A k takovému člověku nemám slov (teda mám, ale ne slušných).
@Lilale píše:
@Havlova stát by měl pomoc rodinám s dětmi, vždyť oni okrádají nás na daních apd.
Co ten dráhy plyn, elektřina? To je taky lichva. Podle mě dali peníze Ukrajincům a teď to musí nějak vybrat.
Já sem jenom. napsala že po md, pokud nebudu mít práci, tak by se hodila nějaká podpora. Abych nebyla. uplne na nule než si něco najdu. Státu mi líto není. Inflace je vysoká jak prase.
Vysvětli mi o jakých daních v tvém případě píšeš, když bereš RP? Ty jsi fakt mimoň.
@Lilale prosím ať jsi troll ![]()
Pak to s nami nemá jít do kopru když lidi takhle uvažují. Žiješ TEĎ, nezajímá tě co bude potom. Teď chci zrcadlo, teď chci dovolenou, teď chci zase příspěvek od státu. To ze ti do teď sypal penize, ze od teď chceš další. Kde jsi vzala ten dojem, ze ti ma stát dávat víc než kolik davas ty - spis tvůj muž? Rodila jsi v lese nebo v porodnici? Svítí ti na ulici světla? Mas tam asfalt? Chceš jít někdy do důchodu? (Víš ze na nej musíš taky někdy pracovat a ne jen pobírat dávky?)
Bože, do kohos to duši dal ![]()
@Lilale píše:
Ty jsi fakt jednoduchá… Myslíš, že stát si ty peníze tiskne? Státní kasa jsou peníze daňových poplatníků. Jdi makat, jestli máš málo.
A ty jakožto pobíratel dávek státní sociální podpory o nějakém „stát nás obírá na daních“ opravdu pomlč.
Pomoc rodinám je v podobě daňové slevy na každé dítě, slevy za vyživovaného manžela, případně přídavků na děti.
Co byc ještě chtěla? Aby Ti stát zaplatil světla a vláček pro prcka? ![]()
Ty se doma musíš fakt vznášet jak heliový balónek.
Příspěvek upraven 24.06.22 v 09:17
@Lilale píše:
@Kelsey no myslím si že podporovali Ukrajince a teď to po nás budou chtít zpět a že je drahý plyn kvůli válce možná podle mě je to dost zamotaný
Já zastávám názor, že člověk by neměl dělat to, co mu vůbec nejde. Tak ty, prosím tě, nemysli.
@mamina2017 píše:
Vysvětli mi o jakých daních v tvém případě píšeš, když bereš RP? Ty jsi fakt mimoň.
Mimoň se zlodějskými sklony. A chudák, přítel má nízký plat, jen 50 čistého. Tak kromě podpory chce ještě sociální dávky. ![]()
@Lilale píše:
Okradaji nás na danich
![]()
Nejsem vůbec hloupá jak si myslíte.
Máte pocit, že jste nejchytřejší, že jste sežrali svět. Dámy vznešené. Hloupé husy.
@Lilale píše:
„Ty má svatá prostaoto“…
![]()
@Lilale Kromě toho, že chceš krást a sděluješ to na veřejném foru, tak jsi sprostá. Opravdu znak vysokého intelektu. ![]()
@Betty MacDonald píše:
@Kelsey To máš úplně, ale úplně zbytečný…
A já pořád říkám, neber úplatky, neber úplatky… Je to marný, je to marný, je to marný…
![]()
@Lilale vždyť jsi psala, že on šetří měsíčně kolem 43 tisíc. Prostá matematika pro druhou třídu : 50-43=7. Takže můžu předpokládat, že jsi buď lhala nebo neumíš počítat?
@Kelsey píše:
Je toto vůbec možné? Přečti si to po sobě a zamysli se.
To předpokládá dvě věci - mozek a schopnost myslet. ![]()
Příspěvek upraven 24.06.22 v 09:35