Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@inkakřivák ty jsi blbá ne já
60 máme dohromady - on vydělá 50-53 a já mám 10 mateřskou a to se = 60-63
60 -20 (náklady) = 40 nám zbyde dohromady
@inkakřivák píše:
@Lilale aha, a na co chceš ty dávky tedy?
Na křupky. ![]()
@inkakřivák píše:
@Lilale aha, a na co chceš ty dávky tedy?
No na to zrcadlo, světla, řasenku a křupky, přeci. ![]()
Příspěvek upraven 24.06.22 v 09:40
@inkakřivák no kdybych náhodou nemohla najít práci tak ať nemám 0 než si něco najdu jenom ať mám aspoň těch pár set pro sebe
@Lilale píše:
@inkakřivák ty jsi blbá ne já
60 máme dohromady - on vydělá 50-53 a já mám 10 mateřskou a to se = 60-63
60 -20 (náklady) = 40 nám zbyde dohromady
A hadej, z ceho se vyplaci ten tvuj rodicovsky prispevek, kteremu rikas materska? A protoze tusim, ze by ti to zavarilo mozek, reknu ti i odpoved. Z dani tech, kteri pracuji.
@Lilale píše:
@inkakřivák no kdybych náhodou nemohla najít práci tak ať nemám 0 než si něco najdu jenom ať mám aspoň těch pár set pro sebe
Proč Ti těch pár set pro tebe nedá tvůj životní partner?
@Lilale píše:
A z ceho se asi tak bude vyplacet podpora?
Příspěvek upraven 24.06.22 v 09:41
@Lilale píše:
To tě ale musí zajistit partner, se kterým tvoříš rodinu, nikoli stát.
@Lilale píše:
Budeš mít podporu v nezaměstnanosti. To se ti zdá málo, tak uvažujes o zapření partnera, abys měla nárok na další dávky. Pamatuj si, kam co píšeš.
@Svistice píše:
Proč Ti těch pár set pro tebe nedá tvůj životní partner?
Protoze ona je hrda a samostatna zena.
Aby nedoslo k omylu, pokud ma nekdo na podporu narok, necht ji cerpa. Ale mohl by projevit alespon trochu vdecnosti za tuto moznost a ne vypyskovat o zlodejich, danich, Ukrajincich apod.
@Havlova píše:
Na křupky.
Do háje. Kdo použije slovo křupky. Tak mi je doveze 😈.
Jsem na ně dostala chuť 🙈.