Šetření s Debrou Morgan

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24992
14.3.21 13:04

@Barrrbucha já neměla alyson vubec ráda, takže to se minu.
tady je odkaz, sleduji tam uplně vše, hlavně greys a peaky blinders, dřív GoT, premiérový BBT, kde co, jsou tam i české seriály.

https://najserialy.to/…atomy/s01e01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14092
14.3.21 14:56

@debra.morgan Díky za odkaz, pomalu začínám dohánět skluz :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115857
14.3.21 15:00

@debra.morgan @Barrrbucha
Holky, já se vůbec nechytám o čem to píšete. Nějaký seriál? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10028
14.3.21 15:12
@aiwwa píše:
@debra.morgan @Barrrbucha
Holky, já se vůbec nechytám o čem to píšete. Nějaký seriál? :kytka:

Greys anatomy, na Primě to běží pod názevem Chirurgové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115857
14.3.21 15:14
@Wani píše:
Greys anatomy, na Primě to běží pod názevem Chirurgové.

Díky. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14092
14.3.21 15:30
@aiwwa píše:
Díky. :kytka:
:oops: No jo, místo šetření jsme si tu rozjely soukromou debatu o Chirurgach :oops: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
14.3.21 16:05
@Barrrbucha píše: :oops: No jo, místo šetření jsme si tu rozjely soukromou debatu o Chirurgach :oops: :lol:

Joo no. Sorry všem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4943
14.3.21 21:49
@Havlova píše:
@Jeremi Jestli je to fotka z toho, jak to dělala, tak je to jasné. Ta řasa se používá celá a losos by měl být na užší proužek. Jsou on-line sushi videorecepty, chce to najít opravdu nějakého slušného kuchaře a opravdu dodržovat postup. A mít dobrou rýží na sushi.

Jo, byl to první pokus. Chtěla to zkusit, videa si předem pouštěla. Myslím, že závěry si vyvodila a půjde příště líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
15.3.21 12:05

Dneska frnafurtská polivka, jinak dojidame zbytky z vikendu (pečeně, brambory, krtek)

zítra chce chlap ty bramboráky, tak asi ty. My s klukem budeme mít na oběd lososa se zeleninou a zbytek polívky.

pak asi těstoviny zapečené s masem a cuketou, sýr, vajíčko. Protože jsem koupila cuketu, ale nějak jsem nepromyslela na co ji použiji. :mrgreen: nebo možná nějaka česká čína s rýží :think: zeptám se co chce chlap, já nějak nemám na nic chuť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3044
15.3.21 12:31
@debra.morgan píše:
Dneska frnafurtská polivka, jinak dojidame zbytky z vikendu (pečeně, brambory, krtek)

zítra chce chlap ty bramboráky, tak asi ty. My s klukem budeme mít na oběd lososa se zeleninou a zbytek polívky.

pak asi těstoviny zapečené s masem a cuketou, sýr, vajíčko. Protože jsem koupila cuketu, ale nějak jsem nepromyslela na co ji použiji. :mrgreen: nebo možná nějaka česká čína s rýží :think: zeptám se co chce chlap, já nějak nemám na nic chuť.

Taky mám doma cuketu a nějak jsem nevymyslela na co ji použiju. :) Já asi jen kuřecí na pánvi a k tomu grilovanou zeleninu + plus tu cuketu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23935
15.3.21 17:26

Koupil jsem cca 2kg vakuovaných prasečích jater 8,–Kč/kg… Musím je sníst zítra do 23:59… :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
15.3.21 18:18
@bse.pedro píše:
Koupil jsem cca 2kg vakuovaných prasečích jater 8,–Kč/kg… Musím je sníst zítra do 23:59… :nevim: 8)

Máš, co dělat, já játra miluju jako čínu, a když je chci sníst syrová, jasně vím, že mi chybí železo
Kdysi jsem syrová játra zkoušela, když jsem je krájela na oběd, přistihl mě u toho manžel, ještě mi kousek visel z pusy, jenom řekl, tím se leccos vysvětluje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
15.3.21 18:22

Dnes manžel dělal na oběd čínské nudle, zítra já ražniči s ananasem a naloženým masem, ve středu něco bezmasého, nekompromisně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13106
15.3.21 18:51

@siso 😂 😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27874
15.3.21 19:00
@siso píše:
Máš, co dělat, já játra miluju jako čínu, a když je chci sníst syrová, jasně vím, že mi chybí železo
Kdysi jsem syrová játra zkoušela, když jsem je krájela na oběd, přistihl mě u toho manžel, ještě mi kousek visel z pusy, jenom řekl, tím se leccos vysvětluje :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat