Šetření s Debrou Morgan
- Fotoalbum (18)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Barrrbucha já neměla alyson vubec ráda, takže to se minu.
tady je odkaz, sleduji tam uplně vše, hlavně greys a peaky blinders, dřív GoT, premiérový BBT, kde co, jsou tam i české seriály.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@debra.morgan @Barrrbucha
Holky, já se vůbec nechytám o čem to píšete. Nějaký seriál? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aiwwa píše:
@debra.morgan @Barrrbucha
Holky, já se vůbec nechytám o čem to píšete. Nějaký seriál?
Greys anatomy, na Primě to běží pod názevem Chirurgové.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Wani píše:
Greys anatomy, na Primě to běží pod názevem Chirurgové.
Díky. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Barrrbucha píše:No jo, místo šetření jsme si tu rozjely soukromou debatu o Chirurgach
![]()
Joo no. Sorry všem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova píše:
@Jeremi Jestli je to fotka z toho, jak to dělala, tak je to jasné. Ta řasa se používá celá a losos by měl být na užší proužek. Jsou on-line sushi videorecepty, chce to najít opravdu nějakého slušného kuchaře a opravdu dodržovat postup. A mít dobrou rýží na sushi.
Jo, byl to první pokus. Chtěla to zkusit, videa si předem pouštěla. Myslím, že závěry si vyvodila a půjde příště líp.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dneska frnafurtská polivka, jinak dojidame zbytky z vikendu (pečeně, brambory, krtek)
zítra chce chlap ty bramboráky, tak asi ty. My s klukem budeme mít na oběd lososa se zeleninou a zbytek polívky.
pak asi těstoviny zapečené s masem a cuketou, sýr, vajíčko. Protože jsem koupila cuketu, ale nějak jsem nepromyslela na co ji použiji.
nebo možná nějaka česká čína s rýží
zeptám se co chce chlap, já nějak nemám na nic chuť.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@debra.morgan píše:
Dneska frnafurtská polivka, jinak dojidame zbytky z vikendu (pečeně, brambory, krtek)zítra chce chlap ty bramboráky, tak asi ty. My s klukem budeme mít na oběd lososa se zeleninou a zbytek polívky.
pak asi těstoviny zapečené s masem a cuketou, sýr, vajíčko. Protože jsem koupila cuketu, ale nějak jsem nepromyslela na co ji použiji.nebo možná nějaka česká čína s rýží
zeptám se co chce chlap, já nějak nemám na nic chuť.
Taky mám doma cuketu a nějak jsem nevymyslela na co ji použiju.
Já asi jen kuřecí na pánvi a k tomu grilovanou zeleninu + plus tu cuketu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koupil jsem cca 2kg vakuovaných prasečích jater 8,–Kč/kg… Musím je sníst zítra do 23:59…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bse.pedro píše:
Koupil jsem cca 2kg vakuovaných prasečích jater 8,–Kč/kg… Musím je sníst zítra do 23:59…![]()
Máš, co dělat, já játra miluju jako čínu, a když je chci sníst syrová, jasně vím, že mi chybí železo
Kdysi jsem syrová játra zkoušela, když jsem je krájela na oběd, přistihl mě u toho manžel, ještě mi kousek visel z pusy, jenom řekl, tím se leccos vysvětluje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dnes manžel dělal na oběd čínské nudle, zítra já ražniči s ananasem a naloženým masem, ve středu něco bezmasého, nekompromisně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@siso píše:
Máš, co dělat, já játra miluju jako čínu, a když je chci sníst syrová, jasně vím, že mi chybí železo
Kdysi jsem syrová játra zkoušela, když jsem je krájela na oběd, přistihl mě u toho manžel, ještě mi kousek visel z pusy, jenom řekl, tím se leccos vysvětluje
- načítám...
- Citovat
- Zmínit