Šetření s Debrou Morgan
- Fotoalbum (18)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@debra.morgan píše:
Alex, žije, ale byl odejit, herec uz toho měl plný zuby po těch letech. A jestli nevíš kam sel, tak ti to reknu jen jestli fakt chceš.![]()
A ještě tam je weber.
A ja včera neměla odvahu, nakonec jsem se zacetla do knížky. Třeba dnes.
Tak alespoň, že není mrtvej
Dneska začínám dokoukavat, tak mi to zatím neprozrazuj.
…to jich tam moc nenechali
Jeden z nejlepších dílů je ten zpivaci, ten si dnes pustím, jako úvod k dokoukavani ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bigl píše:
Holky, nějaký dobrý recept na domácí paštiku?
vubec, já jatra vůbec nevařím. ale ráda si dám. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bigl píše:
Holky, nějaký dobrý recept na domácí paštiku?
Já jsem dávala recept tady do receptů. Ale už je to nějakou dobu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bigl
Tahle je výborná: https://www.zasadnezdrave.cz/…a-bylinkami/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mediula Děkuji, vypadá výborně, u nás by se jen játrová nejedla, zkusila bych nakombinovat s bůčkem, jater tam musí být maximálně třetina. Já jsem to právě dělala už před sto lety a vůbec si nepamatuju podle jakého receptu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bigl
Není zač, je fakt skvělá
s buckem to zní zajímavě, já mám ozkouseno jen s játry.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Byli jsme v kaufu, plný 2 vozíky, to nekecám. a „jen“ 2500, máme vše trvanlivé, zeleninu, ovoce, to co používáme z mléčných výrobků, i pár pytlíků bramburek se (bohužel) vlezlo.
jen maso se mi žádný nelíbilo, vzala jsem jen pečeni na ne+po oběd. tk to budem muset ještě nějak pak v týdnu sjet. ale mletý + kuřecí a 3 porce ryby doma ještě máme.
roláda už je v tahu, slehla se po ní zem, podělila jsem snad všechny spravedlivě, tak sobě jsem dneska upekla krtkukv dort, ten já ráda.
jo, zítra chlap jede ještě pro mlíka do alberta.
takže ted aspon dva týdny chci kupovat jen čerstvou šunku/sýr, pečivo, a to maso pokud bude třeba, ale asi začleníme pár méně náročných jídel (bramborový guláš, čočka na kyselo - chlap to strašně rád, mohl by to tak klidně každý týden, tak mi nepiště, že jsem ji vařila nedávno, to já vím
, možná koprovka, a ty halušky se slaninou a bramboráky.
mňáám a jak to tu píšu dostala jsem chut na rozlítaný ptáčky! tk to taky bude.
ted tak aspon 10 dní, ale nejlíp 2 týdny, budou další výdaje prostě malý, snad třeba 500/týden
. Pevně tomu věřím. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Barrrbucha víš o tom, že shonda, tvoří další seriál? na zakladě uspěchu chirurgů. Jmenuje se to Station 19, je to o hasičích, kteří taky pracují v seattlu, nevím jestli už jsi u bena warrena? ten z nemocnice utekl k hasičům. Každopádně, co chci říct je, že „novinka“ shondy je, že tvoří propletené díly, kdy se jedna událost odehraje u hasičů (někoho zachrání) a pak ho odvezou do nemocnice kde příběh převezmou. třeba. zjednodušeně řečeno. není nutné sledovat oba serialy k pochopení děje. každopádně teď právě jeden takový díl natočili. ten poslední, který vyšel před pár dny. pustila jsem si ho odpoledne a DeLucu tam fakt vezli pobodanýho v sanitce
. Ach. Na greys anatomy jdu až uspim kluka. očekávám nejhorší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@debra.morgan
Zdravím, my dnes 5000 v albertu, je v tom 1000 za rum pro bráchu na narozky, drogérie na měsíc, a spousta jídla. Dcera teď zkouší japonskou kuchyni a ta je drahá jak sv..a.Taky jsme brali kartón mlíka. Tak doufám, že chvilku vydržíme. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jahuhudka píše:
@siso co jste v Albertu brali na japonska jídla?
Ty jo, já jsem to moc nesledovala, ale cca růžový zázvor, krevety, něco, co vypadá jako papír, uzeného lososa, věci na suši, fazole adzuki, wasabi apod. Dcera má 20,tak si ty věci vybírala sama.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jenom jsem se pak podívala na lístek, kontroluji to vždycky, protože se mi párkrát stalo, že se prodavačka spletla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky dělaly jste některá sushi? Vyplatí se to doma? Kde nakupujete?
U nás všichni sushi rádi, ale když má být pro všechny je to garda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Netopirek píše:
Holky dělaly jste některá sushi? Vyplatí se to doma? Kde nakupujete?
U nás všichni sushi rádi, ale když má být pro všechny je to garda
Vyplatí. Věci mají skoro v každém supermarketu. Podložka na zarolování stojí cca 30Kč. Jen to chce trochu cviku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit