Šetření s Debrou Morgan

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24992
16.3.21 18:23

Dneska ty bramboráky! Dělala jsem je po třetí v životě a povedly se, konečně jsem měla správnou konzistenci těsta :mrgreen: :roll:

Jinak jsme koupili 15 deka šunky a půlku chleba.

A synovi první mrskačku. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
16.3.21 20:18
@debra.morgan píše:
Ja do lidlu chodím ráda, mají tam několik top věci + zajímavosti z týdnů, ale ty větší nákupy prostě vyjdou levněji v kaufu :think:P. S. A daš to?

Lidl mam taky moc rada, maji svoje typicky mejaky vyrobky a celkove maji spis kvalitni veci. Jem ho mam na opacne strane mesta, bez auta blby. Tak jen obcas…
Jo, myslim, ze dam i dva tydny z toho nakupu. Ja se pak snazim jet v modu - vzdy je co vymyslet a kam sahnout do zasob ;)
Mame pultovej mrazak, tak je to dobry :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
17.3.21 12:35

Dneska babovka z podmasli - pulka rozdaná babkám v ulici, něco na svačinu, zbytek vezme chlap do práce.

na oběd zapečený těstoviny, maso, vajíčko, sýr, mlíko, cuketa ředkvičky, porek. Jdu si nabrat porci…Aha! kečup, dlouho jsme neměla, tk si trochu dám…dikybohu jsme si dala kečup jen do jednoho místa a nepocákala tim celý jídlo. Byl pálivý. bleh…

a spadl mi poslední! kousek čokolády za gauč. Jsem nasratá. Musím ho vylovit, ale až se mumin probere. chjo.

Den blbec. aspon, že ta babovka je luxusní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
17.3.21 12:42

Tak u nás wafle k snídani. Ten bordel po tom 🤦‍♀️. Já to mám prostě pokaždé všude.

Oběd zbytky od včera. Děti těstoviny s kuřecí, já tortila s kuřecím.

K večeři bude sekaná plněná vejci s kaši.
Doufám, že z ní zbude na zítra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
17.3.21 12:43

@debra.morgan
Den blbec stojí pokaždé za to. Já se pak snažím raději nic nedělat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
17.3.21 12:45
@Netopirek píše:
@debra.morgan
Den blbec stojí pokaždé za to. Já se pak snažím raději nic nedělat :mrgreen:

ted uuž jen nakrmit dítě a jít na hřiště a nějak to do večera vydržet. snad se večer všichni v celku shledáme doma :kytka: :lol:

jo a světlý bod je zásilka z ali na poště!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
17.3.21 12:58
@debra.morgan píše:
ted uuž jen nakrmit dítě a jít na hřiště a nějak to do večera vydržet. snad se večer všichni v celku shledáme doma :kytka: :lol:jo a světlý bod je zásilka z ali na poště!

Tak něco dobrého. :palec:
My dneska místo hřiště máme bojovku od školky. A od rána je Třetí Protivína. Tak snad to zvládneme v klidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13116
17.3.21 14:42

@debra.morgan závidím hřiště! Nám je město zavřelo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
17.3.21 14:45
@Samina007 píše:
@debra.morgan závidím hřiště! Nám je město zavřelo :roll:

My jich tu máme hromadu, naštěstí, chodíme každý den na jiný :oops:

Snad vám je brzo otevřou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13116
17.3.21 17:04

Právě jím kynuté buchty s povidly podle Kuchařky pro dceru. Tak skvělé jsem nikdy neměla!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3045
17.3.21 17:33
@Samina007 píše:
Právě jím kynuté buchty s povidly podle Kuchařky pro dceru. Tak skvělé jsem nikdy neměla!
:palec: mňam, povidla miluju :mavam: nech si chutnat.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17917
17.3.21 17:39
@Samina007 píše:

Sehnala jsi někde poctivá povidla bez cukru, jak tam Florentýna píše? Já bohužel ne :( Vždycky mi trochu tečou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13116
17.3.21 18:33

@Eliška já to četla až když už byl muž z nákupu doma. Mám od Hané, ale nevytekla ani jedna. U jiných receptů mi tekla vždy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13116
17.3.21 18:35

@Dara90 díky. Jsem si ukořistila 3 nejmenší. Dětem jsem dala každému 2. A když šel k plechu syn se slovy jdu si přidat, rychle jsem ulovila posledních pár pro manžela :lol: On je hrozná tasemnice. Syn. :P Teda i manžel. Nezapřou se :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
17.3.21 18:44

Můj den se zásadně zlepšil. když jsem na zemi našla dvacku! :dance: :dance: :dance: :dance: :mrgreen: jsem bohatá! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat